7 оправдания, които трябва да спрете да използвате


7 оправдания, които трябва да спрете да използвате
Снимка: Thinsktock/Guliver

Много от жените имаме налудничавата идея да постигнем съвършенство в обществото, което всъщност е опасен капан и ни дърпа назад. Как да се откажем от понятието "съвършенство“ и да станем реални? Ще се осмелим ли да се откажем от следните няколко неща:

1. Броят на сексуалните партньори

Защо постоянно  трябва да даваме обяснения за броя на мъжете, с които сме били. Наистина, на кого му пука какъв е броят? Нашият сексуален живот ни интересува само нас и не сме длъжни да даваме обяснения на никой.

2. Не сте заинтересовани по романтичния начин от партньора си

Само защото някой наистина е влюбен във вас, не означава, че и вие трябва да сте така. Момичета, не трябва да правим компромиси с нашите партньори, ако нямаме чувства. Независимо дали изглежда перфектен, или ще се хареса на семейството и приятелите ни, най-важното е ние да чувстваме, че е правилният.

3. Не сте постигнали размерите на моделите

Стига с оправданията от типа на: "Аз просто нямам време да спортувам" или "Сега се върнах от почивка“. Няма значение, че не сте постигнали така желания стандарт за красота, който виждаме по списанията. Няма нищо по-секси от това да се чувствате добре и удобно в кожата си.

4. Постигнали сте размерите на моделите

Заливащата ни вълна от това как задължително трябва да сме най-слабите е достигнала и вас. Трябва да разберем, че това е напълно умишлено и индустрията ни манипулира. Постоянно купуваме неща, от които нямаме нужда и сме погълнати от информация, че ако сме достатъчно слаби, значи сме красиви. Запомнете това: красотата е здраве. Ако третираме тялото си по правилния начин, няма как да не сме красиви.

5. Не искате деца

Нека бъдем реалисти, не всички искаме еднакви неща, за да направим живота си страхотен и това е нормално. Ако не искате деца, просто недейте. Не е нужно постоянно да обяснявате защо. Щом това е вашият избор, значи трябва да сте щастливи с него.

6. Не искате да сте кариеристка

Това е прекрасното на сегашния свят, жените можем да се превърнем във властващи шефки. Все още обаче има и такива, които избират да останат с децата си вкъщи. Всеки има право на избор и трябва да уважаваме решенията на всички.

7. Неразумно харчене на парите ни

Не се опитваме да правим сравнение между половете, но да сте чували мъжете да харчат трудно изкараните си пари за толкова много неща, колкото жените. Ние постоянно обосноваваме харчовете си с това колко трудно сме изкарали парите и искаме да си доставим удоволствие. Момичета, моля забавете темповете и се наслаждавайте на покупките

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Силна


Реклама

Ако не можеш да бъдеш добър пример, ще трябва да станеш ужасно предупреждение.

Катрин Еърд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама