Мило момиче, той не е за теб...


Мило момиче, той не е за теб...
Снимка: iStock/Guliver

... забравя да те пита как е минал денят ти, не задържа вратата и не ти звъни късно вечер, за да ти кажа, че му липсваш.

Рядко ти казва колко си красива, а ти си прекрасна. Получаваш подаръци само по поводи и никога не знае точно от какво имаш нужда.

Говори за себе си повече, отколкото пита за теб... а ти имаш да му разказваш за целия свят около теб. За филма, на който се разплака, за любимата ти книга, която препрочиташ за десети път, за красивите облаци, които приличаха на птици и за всички малки неща, които искаш той да види заедно с теб.

Държи те за ръка, само когато сте сами, не разказва на приятелите си за теб и винаги забравя какво ще правиш утре.

Не те докосва без причина, целува те само по навик и никога не помни датите на първата ви среща или първият път, когато бяхте заедно.

Мило момиче, той не е за теб!

Ти си вълшебство, жена, момиче, пролет...  ти трябва да бъдеш обожавана, не просто харесвана. Трябва да те докосват така, сякаш си от стъкло, да те целуват нежно така, сякаш всеки момент ще се разтопиш.

Човекът до теб трябва да знае какво обичаш, за какво мечтаеш и какво ще правиш утре, за да отмени всичките си планове и да дойде с теб.

Той не е за теб! Тръгни си и остави място в живота си за онзи, който ще превърне живота ти в приказка, а теб - в принцеса.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Най-лошият махмурлук е този на душата. Мешаш различни чувства в големи дози и накрая повръщаш апатия.

Луис Карол

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама