Борих се за нас, докато не разбрах, че се боря сама

  • Борих се за нас, докато не разбрах, че се боря сама
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 29.08.2019 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Обсебваме се от идеята да накараме една връзка да „работи”. Анализираме всеки детайл, минало, настояще и фантазия. Стигаме до различни изводи, които обвиняват всичко друго, само не и нас самите, сякаш за да намалим болката от разочарованието.

Но когато фокусът се проясни и започнем да се чудим защо усилията ни не променят крайния резултат, трябва да се запитаме дали наистина нашите стремежи са насочени в правилната посока. Истината е, че не всеки ще се бори за вас, за любовта ви. Защото един човек може да бъде част от връзка, без да влага емоции и очаквания, без да се бори и без да работи.

Връзките са достатъчно трудни, дори когато и двамата полагате еднакви усилия. Честно да си го кажем - нямате шанс, ако само вие се опитвате да поддържате отношенията. Използваме времето, за да оправдаем отхвърлянето. Обвиняваме хората извън връзката, вместо да виним хората вътре. Правим всичко, за да отвърнем поглед от реалността.

Знайте, че ако с половинката ви не се срещнете по средата, никога няма да сте достатъчно близо. Ако не инвестирате равни части, никога няма да постигнете истинска връзка. Никога не се чудете дали някой ви обича, защото ако е така, то вие ще знаете със сигурност. Когато другият спре да гради, това не означава, че трябва да работите два пъти по-усилено. Вместо това, работете два пъти по-умно. Борете се, докато не видите, че се борите само вие.

 

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.