Борих се за нас, докато не разбрах, че се боря сама


Борих се за нас, докато не разбрах, че се боря сама
Снимка: iStock/Guliver

Обсебваме се от идеята да накараме една връзка да „работи”. Анализираме всеки детайл, минало, настояще и фантазия. Стигаме до различни изводи, които обвиняват всичко друго, само не и нас самите, сякаш за да намалим болката от разочарованието.

Но когато фокусът се проясни и започнем да се чудим защо усилията ни не променят крайния резултат, трябва да се запитаме дали наистина нашите стремежи са насочени в правилната посока. Истината е, че не всеки ще се бори за вас, за любовта ви. Защото един човек може да бъде част от връзка, без да влага емоции и очаквания, без да се бори и без да работи.

Връзките са достатъчно трудни, дори когато и двамата полагате еднакви усилия. Честно да си го кажем - нямате шанс, ако само вие се опитвате да поддържате отношенията. Използваме времето, за да оправдаем отхвърлянето. Обвиняваме хората извън връзката, вместо да виним хората вътре. Правим всичко, за да отвърнем поглед от реалността.

Знайте, че ако с половинката ви не се срещнете по средата, никога няма да сте достатъчно близо. Ако не инвестирате равни части, никога няма да постигнете истинска връзка. Никога не се чудете дали някой ви обича, защото ако е така, то вие ще знаете със сигурност. Когато другият спре да гради, това не означава, че трябва да работите два пъти по-усилено. Вместо това, работете два пъти по-умно. Борете се, докато не видите, че се борите само вие.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Силна


Реклама

На жените им е нужен повод, за да правят секс. На мъжете им трябва просто място.

Били Кристъл

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама