Да обичаш жена, която мисли за себе си


Да обичаш жена, която мисли за себе си
Снимка: iStock/Guliver

Преди много време тя осъзна, че трябва да започне да се възприема като приоритет. Научи този урок по трудния начин - след като даде доверието си на погрешните хора. Те я предадоха, разочароваха, изоставиха, затова на нея й остана един възможен изход - да се научи как да се грижи за себе си.

Разбра, че никой друг няма да се грижи за нея. Но само защото тази жена се поставя на първо място, не означава, че е егоистична. Не означава, че ще те предаде, защото мисли за себе си. Тя е много по-добра, отколкото хората осъзнават. Тя има огромно сърце, но не иска другите да се възползват от това, затова го брани със зъби и нокти.

Когато обичаш жена, която се поставя на първо място, трябва да разбереш, че имаш място в нейния свят, само ако не се опитваш да го рушиш. Ако се влюбиш в тази жена, трябва да се отнасяш с нея като към равен, защото тя няма да позволи някой да я третира като собственост. Не можеш да я контролираш и по-добре не започвай тази игра на надмощие, защото ще загубиш. Тя взема свои собствени решения.

Когато обичаш жена, която се поставя на първо място, трябва да й се доверяваш достатъчно, за да й дадеш място. Не можеш да очакваш от нея да прекарва всяка секунда с теб, защото има свой живот, на който държи и свои собствени проблеми.

Когато обичаш жена, която мисли за себе си, трябва да се примириш с това, че си втори. Това не означава, че тя ще те накара да се чувстваш пренебрегнат и подценяван. Това означава само, че когато трябва да избира дали да защити себе си, или връзката ви, тя ще избере първия вариант. Затова ако я измамиш, нараниш или се превърнеш в токсично присъствие за нейния свят, не очаквай от нея нищо повече от това да си тръгне.

 

 

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че сте с нас тук и сега!

Времената са трудни и ние имаме нужда от вашата помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на iWoman.bg. Благодарим ви!

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд ЕООД

IBAN: BG53UBBS80021021528420

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за iWoman.bg

Iwoman.bg

Още по темата


Още от Силна


Реклама
Реклама

Не можеш да промениш това, срещу което отказваш да се изправиш.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама