Как преоткри жената в себе си?


Как преоткри жената в себе си?
Снимка: Личен архив

Защо? Как? Какво щеше да стане, ако?... Това са само част от въпросите, които често си задаваме, когато останем насаме със себе си. Всъщност именно те могат да ни помогнат да открием много важни истини за себе си и не само. Юлия от Judway отговаря на нашите въпроси в търсенето на любовта и щастието.

Има ли момент в живота ти, който е свързан с промяната в отношението ти към теб като жена?

Преминала съм през много труден период, тогава се изгубих. Събра ми се наведнъж в личен, професионален и здравословен план. Започнах да си задавам много въпроси и най-важното да ги отправям към самата мен и да оставя другите на мира, да ги освободя от изисквания и очаквания. Тогава започнах да се занимавам със себе си. Когато изгубих много близък човек, се сблъсках с недоверие и измяна, почвата под краката ми се сгромоляса и не можех да усетя сигурността. Избрах да се уча и да се опозная като жена. Най-близките ми хора, които са до мен и днес, са огледалата, които ми помагат да си сверявам часовника къде съм и коя съм. Най-голямата трансформация за мен. Да срещна всичките си версии.

Можеш ли да ни споделиш история, която разказва как се свързваш със самата теб?

По-скоро наблюдавам ситуациите и забелязвам кога съм в режим на ограничение. Кога не позволявам да съм това, което съм. Да спра да бъда прекалено шумна, прекалено тиха, прекалено крехка, прекалено "веган". Защото виждам правилата и очакванията на хората навсякъде около себе си, а се чувствам толкова над правилата. Да съм противоречие. Не е ли това красота? Една разходка, магическо, противоречие.

Наистина днес виждам всичко по различен начин. Затова си припомням - не се притеснявай, ако не се впишеш в кутията. Кутиите са дразнещи. Изтрий някои ъгли. Оцвети линиите с блясък. Нарисувай лабиринт около празното пространство в средата, защото всичко е един сбор от невероятна енергия, в която сама избирам да се удавя или да яздя вълните. Ето така се свързвам и със себе си и с околния свят.

Защо не може да е магическо през цялото време?

За да има движение. Развитие. Как да познаем какво искаме и рисуваме мечтите си, без да се докоснем до болката и трудността. Те са указателните табели на пътя. Но и разбирам колко трудно е да приложиш истински в живота "Прегърни си болката". Все още изпитвам съпротивление, когато си го кажа в труден момент.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Силна


Реклама

Не времето, а любовта лекува всяка болка. Когато любовта е малко, просто е нужно повече време, за да събереш достатъчно...

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама