Ким Катрал окуражава жените в менопауза


Ким Катрал окуражава жените в менопауза
Снимка: Getty Images / Guliver

Всеки ден хиляди жени навлизат в менопауза. За да ги вдъхнови и да сподели своята история, актрисата Ким Катрал обедини сили с Pfizer. Звездата от"„Сексът и градът" и фармацевтичната компания създадоха сайта Tune In To Menopause, за да предоставят информация и да помагат на жените на средна възраст, които преминават през менопаузата.

58-годишната Катрал сподели, че е трябвало да се преструва, че получава горещи вълни, когато героинята й Саманта Джоунс от "Сексът и градът" навлиза в менопауза. След време актрисата осъзнала, че преструвките всъщност много се различават от реалността. "В един от епизодите Саманта получи горещи вълни, а аз тогава не бях навлязла в този период. Обадих се на гинеколожката си и я помолих да ми разкаже какво представляват горещите вълни. Много ми хареса как се получи тази сцена. След две години обаче наистина получих гореща вълна. Ще ми се да го бях направила пред камера, защото е много по-различно, отколкото си представях."

"Мислех си, че съм подготвена за менопаузата, за горещите вълни и за всичко останало, но когато тялото ми започна да се променя, осъзнах, че все още имам много въпроси. Колкото повече научавах и слушах какво казва тялото ми, толкова повече се успокоявах и приспособявах. Осъзнах, че мога да мина през този период, ако се консултирам с доктора си. Затова си партнирам с Pfizer в Tune In To Menopause, за да споделя какво съм научила и да насърча всички жени да се присъединят към мен, да посрещнат менопаузата със стил и да я приемат като още една страхотна глава в живота им.“

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Вчера е история, утре е загадка, а днешния ден е дар. И всеки нов ден крие нов дар.

"Кунг фу Панда"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама