Моля те, не оставяй болката да те изплаши

  • Моля те, не оставяй болката да те изплаши
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 17.04.2019 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Когато болката ви скове, вие се откъсвате от част от живота. Когато това се случи, тя взима част от човещината ви. Вцепенявайки се, вие не се отървавате от нея и не я побеждавате. Просто я погребвате.

И тогава е само въпрос на време тя да се появи отново. Искам да ви кажа, че е напълно добре да не сте добре. Просто престанете да се преструвате пред околните, че всичко е наред. Оставете се да я почувствате.

Тъжни ли си? Оставете се на тъгата да ви завладее. Усетете как се впива в костите ви, как тежи върху сърцето ви. Оставете се да се потопите в сълзите си, докато пресъхнат и докато не почувствате, че няма какво повече да й дадете. Оставете се да почувствате раната отвътре - къде боли и къде е куха. Ако се вцепените от страх, как бихте могли да я превъзмогнете?

Когато позволите на болката да ви завладее, става по-лесно да се работи с нея. Само така изцелението става осезаемо и осъществимо и в рамките на вашите възможности. Не се оставяйте да ви парализира и да замъгли съзнанието ви. Гмурнете се в нея, за да намерите радостта дълбоко в себе си, която да ви изкара на повърхността.

Моля те, не давай шанс на болката да те изплаши.

 

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.