Уроците, на които ни научи "Сексът и градът"


Уроците, на които ни научи "Сексът и градът"

Сара Джесика Паркър беше една от най-добрите ни приятелки за дълъг период от време. Да сме точни - от 1998 до 2004. И макар че любимият ни сериал "Сексът и градът" отдавна не се излъчва, тя ни завеща нещо ценно.

Кари, Саманта, Шарлот и Миранда ни научиха на уроци за любовта, приятелството, живота и дори пазаруването, които не можем да забравим.

Не трябва да мислите по един и същи начин с приятелките си

За да бъдете най-добри приятелки, не трябва да имате еднакво мнение по всеки въпрос и да се съгласявате с всичко. Вие сте много по-добра приятелка, ако говорите открито и посочвате грешките й. Приятелките ви ще оценят честността ви и ще знаят, че това, което казвате, е за тяхно добро.

Нормално е да бъдете различна

Напълно нормално е да има имате къса прическа и постоянно да носите скини дънки. Ок е да правите и носите това, което ви харесва, докато ви кара да се чувствате комфортно със себе си.

Сексът без любов е хубав, но сексът с любов е още по-добър

Кари и компания ни показаха колко грешно е да мислим за секса като забранена и неприятна тема. Те ни научиха, че е напълно нормално да бъдем открити за това, а също така доказаха, че сексът (почти) винаги е невероятен.

Вашите приятелки често са истинската любов на живота ви

Глупаво е да страдате по един мъж или да мислите, че никога няма да бъдете щастлива, ако нямате приятел. През повечето време нашите истински спасители са най-добрите ни приятелки, затова никога не трябва да позволяваме на един мъж да попречи на такава силна връзка.

Той не трябва да е перфектен

Той просто трябва да бъде перфектен за вас, за да бъде правилният. Не търсете прекалено много Принца на мечтите си или може да изпуснете възможността да намерите точния мъж за вас. И за протокола - той рядко идва, яздейки кон.

Ок е понякога да бъдете Саматна

Понякога трябва да поставяте себе си на първо място и да мислите какво наистина би ви направило щастлива и да го преследвате на всяка цена. Затова няма нищо грешно, ако от време на време си позволявате да действате като Саманта Джоунс.

Никога няма да бъдете напълно задоволени

Винаги ще ви липсва нещо. След като изпълните някоя мечта, вие веднага ще започнете да мислите какво друго може да ви направи наистина щастлива. И в крайна сметка животът не е ли постоянно преследване?

Никога не се примирявайте с нищо по-малко от очакванията ви

Кари и компания ни научиха, че не трябва да се отказваме от мечтите си и затова не трябва да се примиряваме, ако не си струва.

Няма нищо лошо в това да си сама

Макар че Тузаря участва в много епизоди и на Кари й се налага да се справя с постоянните възходи и падения на тяхната връзка, тя също така ни показа, че нямаме нужда от мъж, за да се чувстваме пълноценна жена. Ако той не е правилният, трябва да съберете сила, да си стегнете багажа и да напуснете. Вие сте достатъчно независима, за да поемете контрол над живота си и да започнете отново, дори да трябва да бъдете сами за известен период. 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Колко нечестно! Само едно здраве и толкова много болести!

Виктор Шлихтер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама