Вдъхновяващи цитати на Джейн Фонда


Вдъхновяващи цитати на Джейн Фонда
Снимка: Getty Images / Guliver

Джейн Фонда е една от най-известните американски актриси, която има зад гърба си купища филмови роли и награди. Звездата е на 78 години, но определено възрастта не й личи. Това се дължи на здравословно хранене, редовни тренировки и положителна нагласа към живота и остаряването. Предлагаме ви някои от нейните най-силни мисли.

"Ние не сме създадени, за да бъдем перфектни. Отне ми доста време да го осъзная."

"Ако постоянно сдържате емоциите си, за да изглеждате по-добри и по-красиви, тялото ви става напрегнато, дишането - неправилно, а душата - пуста."

"Една част от мъдростта е да осъзнаеш какво не ти е нужно вече и да го пуснеш да си ходи."

"Ако в професията, която сте си избрали, има някакви неочаквани препятствия, утешавайте се с мисълта, че няма занятие без такива."

"Анорексията, булимията и алкохолът бяха знаците за това, че съм се заблудила по пътя към съвършенството и че е време да се измъкна от капаните на самоконтрола."

"Да приемеш напълно кой си и да се чувстваш добре в собствената си кожа… Отнема доста време, докато го постигнеш. На мен ми отне над 60 години."

"Никога не е твърде късно - никога не е твърде късно да започнеш отначало, никога не е твърде късно, за да бъдеш щастлив."

"Истинската красота на жените - в здравето, в умението да бъдат енергични."

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Колко нечестно! Само едно здраве и толкова много болести!

Виктор Шлихтер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама