Ако искате да сте щастлива жена, правете тези неща


Ако искате да сте щастлива жена, правете тези неща
Снимка: iStock

Всеки се стреми към щастие и хармония. Но правим ли правилните неща, за да внесем радост в живота си? За да сте истински щастливи, научете се на следните 4 неща:

1. Виждайте се често с приятелки, които ви зареждат и с които можете да се наприказвате на спокойствие, без някой до вас да мърмори или да върти очи. Отделяйте време за приятелките си и организирайте заедно празненства или излизайте. Общуването ти с тях, смехът, контактите са безотказни средства срещу всяка меланхолия или депресия.

2. Слушайте гласа на сърцето си (а не на другите) и имайте самочувствие и вяра в собствените си сили и интуиция. Само така няма да ви се налага да се съобразявате с хорското мнение и няма да позволявате то да определя изборите, които правите и за живота, който живеете.

3. Наслаждавайте се на момента. Животът е тук и сега и е пълно губене на време да се ровите в миналото и да страдате по нещо, безвъзвратно изгубено. Няма смисъл и да градите въздушни кули и да мечтаете за някакво евентуално бъдеще, което би могло и да не се случи. Живейте в настоящето. Само така ще бъдете истински щастливи.

4. Научете се да подреждате дома и мислите си. Когато има баланс между вътрешния и външния свят, щастието е реалност. Важно е да направите дома си уютен, за да дадете радост и спокойствие на сърцето и на сетивата си. Душата ви има нужда от ред, за да сте наясно със себе си. Само така ще изградите душевна стабилност и ще постигнете хармония.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Не бих казал, че жените нямат характер - те просто всеки ден имат различен характер.

Хайнрих Хайне

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама