Ако пътят е красив, не питайте къде ще ви отведе


Ако пътят е красив, не питайте къде ще ви отведе
Снимка: iStock

Може би много често сте се питали тези въпроси: "Как да разбера дали съм на правилния път?", "Ами ако съм на напълно грешен път - тогава какво да правя?" Звучи ли ви познато, нали?

Прекалено много въпроси в главата ни могат да ни отклонят към мястото, за където сме тръгнали. Всеки от нас има мисия в живота, която трябва да следва. За да стигнем до нея, може да изберем много различни пътища, но въпросът не е кой е правилният, а по кой ще се чувстваме истински живи и щастливи.

Една истина, която може да ви послужи във всяка ситуация: вашите мисли може да тръгнат по грешен път, което означава, че не са в съответствие с вашето величие. С вашия потенциал. Със силата ви на творец.

Да прецениш своя житейски път - къде се намираш в даден момент, също може да бъде опасно за личната ви еволюция и разширяване.ОСТАВЕТЕ ЖИВОТЪТ ДА ПОЕМЕ ПО СВОЯ ПЪТ

Осъзнаването без отрицателна критика към себе си би било по-подходящо за вашите цели, нали?

Затова не мислете за мястото, където отивате, а за всички неща, с които ще се сблъскате по пътя. И запомнете - няма грешен път, животът е пътешествие. Не можете да сте никъде! Винаги сте а правилното място. Няма грешни решения и няма грешки. Всичко е опит + лично разширяване.

Не е необходимо да знаете какво точно предстои, животът се развива в отговор на вашите намерения, ако го разрешите. Понякога дори по-добре, отколкото бихте могли да си представите.

Времето ви никога не се изчерпва. Всъщност вие сте безвремие. Затова трябва да се втурне по пътеката. Нека страстта ви бъде водач, а не нуждата ви да прекрачите някаква илюзорна самоналожена финишна линия.

Вие сте тук, за да изпитате радост, блаженство, изобилие, а също любов и докато вървите по своя път, можете да изберете всичко това! Какво избирате в момента, в ТОЗИ момент? Изберете щастието!

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Някой ден ще си достатъчно възрастен, за да започнеш да четеш приказки отново.

К. С. Луис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама