Чудовалеж


Чудовалеж
Снимка: iStock/Guliver

Знаеш ли, нямам търпение да ти разкажа за любимата ми дума. Вярвам, че скоро много хора ще чуят за нея. Тя ще се превърне в нещо, като мода дори, а ти ще бъдеш една от първите, научили за нея. Думата е: "Чудовалеж". Звучи ли ти познато ?

Може би се опитваш да си спомниш дали си я чувала някъде. "Какво беше това ? Валеж да, но чудо ….. Май няма такава дума или нее почакай, малко! " По-скоро това е дума от детството ни. Дааа, когато вярвахме в чудеса и те наистина валяха.

Няма такава дума наистина, но аз си я измислих и чудесата при мен заваляха. Вярно е. Може и да ти се струва невероятно в момента, но всичко за което си мечтаех се сбъдна, дори много по-хубаво от колкото си го бях представяла.

Ще ти обясня какво означава: Това е поредица от щастливи случки и събития, които следват едно след друго сякаш се водят за ръка. Моменти, когато всичко се случва с невероятна лекота и финес. В точният момент се появява човекът, който ни е нужен. Проблеми, които сме считали, че няма как да се разрешат, изчезват сякаш с магическа пръчка. Усещането е неописуемо.

Как да застанеш под този чудовалеж? Ами много просто: Мечтай и то смело за всичко, което желаеш! Представяй си го без колебание и го очаквай. Скоро ще се появи при теб. За каквото и да става дума, просто не оставяй място на съмнението.

При мен се получи, вярвам, че и ти ще успееш. Само не се отказвай и никога не се съмнявай. Чудесата усещат това. Когато вярваме в тях и ги очакваме те се случват. Още по хубавото е, че водят и други след себе си.

Сътвори собственият си чудовалеж. Ако моята думичка не ти харесва или не й вярваш, измисли си своя, която ще ти помогне да изпълниш дните си със всичко, което желаеш. Здраве, любов, разбирателство, радост, споделеност, всичко, което ти е необходимо.

Зная, че това, което прочете ще те накара да се замислиш и може би ще те натъжи. Сигурно ще си кажеш. „Да, много хубаво, но това едва ли ще подейства при мен. Колкото и да си представям нещо то не става “.

Точно сега спри и знай, напротив Това действа. Всичко е въпрос на дисциплина на ума. Когато успееш да прогониш от ума си всяко колебание и съмнение тогава ще се радваш истински и ще преживееш това за което ти говоря.

Не е лесно, но с много тренировки и воля, ще успееш. Също както във фитнеса. В началото ти беше трудно да изпълняваш упражненията повече от десет пъти, но с течение на времето за теб това не е проблем. Всичко се получава с лекота.

Повярвай ми същото е и с умът ни. В началото съмненията ти ще бъдат постоянни и много. Ако успееш да не се откажеш, ще видиш, че те постепенно намаляват, докато накрая изчезнат напълно. Тогава ще бъдеш сигурна и спокойна, че ще получиш това за което мечтаеш.

Просто е нужно малко усърдие и подготовка преди да започнеш да твориш собствения си чудовалеж. Желая ти много скоро сама да се убедиш във всичко това !

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат.Точно затова и никога не го получават!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама