Цитати от Деми Ловато за трудните моменти в живота


Цитати от Деми Ловато за трудните моменти в живота
Снимка: Getty Images/Guliver

Деми Ловато може да е едва на 24 години, но е преминала през доста тежки моменти. Звездата е страдала от депресия, анорексия и биполярно разстройство. Била е и в психиатрична клиника, за да се справи с емоционалните си проблеми.

Наскоро тя говори открито за състоянието си.

"Както повечето американци, аз живея с психическа болест. Но съм късметлийка. Имам възможности и подкрепа да получа най-добрата помощ. За съжаление, много хора нямат моя късмет. Нелекуваната психическа болест може да доведе до опустошителни последици, включително самоубийство, злоупотреба с вещества и дългосрочни медицински проблеми. Може да се справим по-добре. Всеки един от нас може да направи промяна.

Тъй като много от нас, макар да нямат психическо разстройство, преживяват тежки моменти, днес ви предлагаме няколко силни цитата на Деми. Те са от книгата й "Да останеш силен: 365 дни от годината".

"Най-добрият съвет, който могат да дам на някого, който преминава през трудност, е никога да не се страхува да помоли за помощ."

"Няма смисъл да живеете, освен ако не правите история, а най-добрият начин да сторите това е като помагате на другите.

"Обичайте себе си и се отнасяйте така, както бихте го сторили с най-добрия си приятел. Заслужавате същата любов, която давате на другите."

"Бъдете това, което сте, и не позволявайте на никого да повлияе на увереността, която имате."

"Ходете, където сте желани и стоите далеч от места, където не сте. Обградете се с позитивни хора."

"Променете негативните и самоомразни мисли в положителни. Когато сте добре настроени към себе си и всичко около вас, започвате да виждате света в различна светлина. Вашият живот днес е такъв, какъвто го направите."

"Следващият път, когато се тревожите за нещо, опитайте се да си спомните, че невинаги може да контролирате ситуацията. Вместо това, правете практични неща като бюджет или график. Бъдете проактивни и се освободете от стреса. В крайна сметка, той няма да промени нищо."

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Никога не прави една и съща грешка два пъти, освен ако не ти се плаща за това.

Мей Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама