Да бъдеш сам не е страшно, страшно е да се чувстваш самотен до човек, който не те цени


   Да бъдеш сам не е страшно, страшно е да се чувстваш самотен до човек, който не те цени
Снимка: iStock

По-добре да си сам, отколкото да се опитваш да поддържаш грешни отношения. Опитвайки се да задържиш грешния мъж близо до вас, ти никога няма да познаеш щастието.

По-добре е да изберете самотата, отколкото да останете близо до грешния човек, само защото имате обща история. Защото сте свикнали с него. Поради факта, че не можете да си представите света без него.

По-добре е да сте сами, отколкото да инвестирате всичките си усилия в онези отношения, които, както вече знаете, не са истински и никога няма да бъдат. Взаимоотношения, които си струва да оставите в миналото.

По-добре да изберете самота, отколкото упорито да се надявате на чудо с някой, който може само да взима от вас, но не и да ви дава. С някой, който никога няма да се отнася с вас така, както се отнасяте към него.

По-добре да изберете самота, отколкото да бъдете в лоши отношения, само поради чувство на страх. Заради страха, че няма да успеете да срещнете мъжа, изпратен от съдбата. Заради страха да осъзнаете, че сте загубили толкова години живот в отношения с грешен човек. Но трябва да започнете отначало: да се запознаете с нови хора, да живеете живота си пълноценно.

По-добре е да изберете самотата, отколкото да се опитвате да доказвате на другите и на себе си, че сте доволни от сегашното състояние на нещата. Че изобщо не искате да променяте нищо. Но дълбоко в себе си знаете, че това не е истина. Че не сте щастливи.

ИЗКУСТВОТО ДА ПРОЩАВАШ И ДА ЖИВЕЕШ В ХАРМОНИЯ

По-добре да изберете самотата, отколкото да приемате нещастието си като нормално. Отколкото да признаете, че не сте достойни за най-доброто. Отколкото да се примирите с несправедливо отношение към себе си, въпреки че се отнасяте към партньора си с уважение и разбиране.

По-добре да изберете самотата, отколкото да се задоволявате с отношения, които правят и двамата нещастни. Да се ​​задоволявате с човек, с когото просто нямате нищо общо.

По-добре да изберете самота, отколкото да губите време за сълзи. За писъци и обиди. Губете време, мислейки, че може би целият проблем е във вас.

По-добре е да изберете самотата, отколкото постоянно да доказвате на себе си, че сте щастливи. Но всички знаем, че не е така. Не лъжете себе си повече!

По-добре е да изберете самота, отколкото да се борите за грешната връзка!

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Ние не можем да променим никого. Можем само да го обичаме.

"Аз преди теб"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама