Добрите неща идват при онези, които могат да чакат


Добрите неща идват при онези, които могат да чакат
Снимка: iStock/Guliver

Тази статия е за тези, които са разочаровани от живота. За тези, които страдат от несигурност и които се чувстват неразбрани. За тези, чиито мисли са объркани и които имат кошмари. За тези, които не знаят какво да правят по-нататък в живота си и кой път да изберат. За тези, които не са решили какво да правят с мечтите си и как да ги реализират. За тези, които изпитват вътрешна борба, с която другите дори не са наясно.

Тази статия е за вас.

Надявам се да не вземате решения въз основа на думите на други хора. Не слушайте съветите на другите. Дори те да са искрени и да идват от чистото им сърце, но хората около вас не могат да знаят какво ще бъде по-добре за вас. Следвайте призива на сърцето си и направете правилния избор.

Надявам се да направите това, което ви кара да се усмихвате и кара сърцето ви да пее. Дано не вземате прибързани решения просто от страх да не пропуснете нещо. Търпението е истинско съкровище.

Надявам се да се насладите на всеки момент от живота си и да оцените цялото добро, което вече имате. И също се надявам да сте фокусирани върху думата „мога“, а не да живеете, защото „трябва“ да го направите. Тъй като в този свят е пълно с възможности, просто е време да си позволите да ги видите.

Надявам се да знаете, че има причина за всичко и че най-добрите неща винаги ни чакат зад ъгъла. Всички имаме нужда от време, за да се отпуснем и да намерим нещо, което ще бъде близо до сърцето ни.

Да се ​​страхуваш е нормално. И стига да направите поне малка крачка напред, това също се счита за напредък.

Надявам се да не сте забравили за настоящето, докато сте заети с планирането на бъдещето си. Надявам се, че все още дишате дълбоко и усещате аромата на цветя, наслаждавайте се на красивите залези и магията на новия ден. Надявам се, че не позволявате на миналото ви да ви задържи. Не променяйте миналото, трябва да се съсредоточите само върху настоящето.

Надявам се да спрете да се притеснявате и да мислите толкова много. Ще постигнете това, което искате. Доверете се на процеса.

Страданието и болката са временни. Те са неприятни, но и важни, защото те ни правят по-силен и по-добър като човек.

Накрая се надявам да сте мили към себе си. Вътре във вас има достатъчно сила и любов, за да си простите за всяка грешка, която направите.

И помнете - добрите неща идват при тези, които знаят как да чакат. Затова не се страхувайте да чакате. Бъдете търпеливи. И Вселената ще ви изпрати всичко необходимо, за да се почувствате щастливи.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Силна


Реклама

В човешкото сърце винаги остава поне една капка сила - докато е живо, докато се надява, докато вярва.

Самуил, Димитър Талев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама