Дори в най-трудния момент можете да намерите причина да се усмихнете


Дори в най-трудния момент можете да намерите причина да се усмихнете
Снимка: iStock/Guliver

Способни сте на повече, отколкото си мислите. Никога не забравяйте това! Самият факт, че в живота ви се случва нещо лошо, не означава, че трябва да се откажете и да покажете слабост. Дори в най-трудния момент можете да намерите причина да се усмихнете.

Казвам го от личен опит. Защото и аз бях там, в страшната тъмнина, съвсем сама. Около мен бяха близките ми хора, но аз се чувствах сама и празна…

Падах, удрях се, понякога много болеше, плаках като малко дете, но се изтупах и станах.

И ето ме тук пред вас. Не ме виждате, но гарантирам ви, че сега се усмихвам. Отначало го правих на сила, но после се усмихвах от сърце. Защото осъзнах много неща, които ще осъзнаете и вие!

Запомнете, че сте по-силни, отколкото си мислите, защото:

Знаете кога трябва да забавите темпото и да се отпуснете

Не прекалявайте и когато трябва да се отпуснете, починете си. Няма нищо лошо да си правите почивка периодично. Животът е твърде кратък, за да се разкъсвате 24 часа на ден, без да забелязвате други аспекти, които са пред вас.

Вярвате в себе си

В живота си е трябвало да преживеете много, но в крайна сметка сте успели, нали? Вярвате в себе си повече от всеки друг. Това показва, че имате вътрешна сила, независимо дали го признавате или не. Да, вие сте сила!

ПОНЯКОГА СЕ УМОРЯВАМЕ ДА БЪДЕМ СИЛНИ...

Не се страхувате от промяна

Винаги сте готови за промени, а тази болка идва, за да ви промени. Вече не се страхувате от тях, приемате промените с отворени обятия. Няма нищо страшно, всичко се случва за добро – повярвайте в това!

Грижите се за близките си

Вие сте от онези хора, които обичат открито, нали? Също като мен! Показвате на близките си, че са важни за вас. Вие сте грижовни и емоционално отзивчиви, но в здравословни граници, а това е прекрасно. Ето още една причина да се усмихнете – вие сте любов, вие сте светлина – грейте!

Не се страхувате да бъдете уязвими

Всички сме хора на този свят и всички понякога се уморяваме да бъдем силни. Вие показвате своята слабост и си мислите, че това е срамно? Не, напротив! Това е сила! Не се страхувайте да бъдете честни и отворени с тези около вас.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Силна


Реклама

В човешкото сърце винаги остава поне една капка сила - докато е живо, докато се надява, докато вярва.

Самуил, Димитър Талев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама