Бог ни изпраща трудности, за да станем хората, които трябва да БЪДЕМ


Бог ни изпраща трудности, за да станем хората, които трябва да БЪДЕМ
Снимка: iStock

Трудностите са ви научили как да обичате, но това не е единственият урок. Те ви научиха на кого можете да се доверите и на кого не.

Знам едно нещо със сигурност: в живота постоянно ще се сблъсквате с неприятности и ще ги преодолявате, защото трудностите са неизбежни. Но това, което може да се избегне, е страданието. Как възприемате ситуацията, как я решавате и как живеете е въпрос на избор.

Знам също колко е трудно да мислиш позитивно, ако си заседнал в бездната на хаоса. Знам колко е болезнено и как всичко ни разкъсва отвътре и често губим надежда. Но моля ви, научете ума си да намери малко оптимизъм във всяка трудна ситуация. Защитете го, докато не пробиете пътя си към светлината.

След година, месец или Дай Боже седмици, откакто сте имали проблем, ще се обърнете и ще бъдете благодарни за нещата, които са се случили точно, както са се развили. Не забравяйте, че всички трудности, които сте преминали, са ви научили на безброй уроци.

Трудностите са ви научили как да обичате, но това не е единственият урок. Трудностите са ви научили на кого можете да се доверите и на кого не. Трудностите са ви показали къде да продължите напред и къде никога не трябва да поглеждате назад. Трудностите са ви показали важността да обичаш себе си, преди да копнееш за любов от някой друг.

Всяка житейска ситуация не само ви насърчава да растете, но самото ви развитие е резултат от всички тези ситуации. Вашите възходи и падения никога не свършват - цикълът ще продължава и продължава, защото само Бог знае какъв е потенциалът ви. Самият той ще ви напътства, докато не го осъзнаете.

ПОЛОЖИТЕЛНОТО МИСЛЕНЕ МОЖЕ НАПЪЛНО ДА ПРОМЕНИ ЖИВОТА ВИ

Той ще ви насочи, докато не спрете да се чудите защо ви е толкова трудно да влезете в нов етап на живота си и да минете през някои врати.

Той ще ви ръководи, докато не започнете да вярвате в най-високия му план.

Той ще ви води, докато не се научите да виждате ярката страна на нещата в най-трудните моменти.

Той ще ви ориентира, докато не намерите в себе си източник на сила и смелост.

Той ще ви ръководи, докато не започнете да вярвате във всяка част от тялото си.

Той ще ви води, докато не станете смел войн.

Той ще ви помага винаги, докато един ден не се научите да върнете надеждата в същия безнадежден човек, какъвто сте били преди.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Силна


Реклама

Жените наистина управляват света. Още не са го осъзнали. Когато го осъзнаят, ние всички ще сме в голяма беда.

Доктор Леон

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама