Един ден ще осъзнаете, че майка ви е била най-добрата ви приятелка


Един ден ще осъзнаете, че майка ви е била най-добрата ви приятелка
Снимка: iStock/Guliver

Не забравяйте да казвате често на майка си колко я обичате, защото един ден ще се обадите, но тя няма да отговори ...

Ако имате добри отношения с майка си, тя автоматично ще стане ваш най-добър приятел, независимо от това дали сте дете или вече възрастен човек.

Може би сега все още не разбирате това, но щом майка ви си отиде, ще осъзнаете колко ви е обичала и как тя е била най-близкият ви човек.

Отношенията с майка ми са най-важните в живота ми. Може да звучи малко странно, но вероятно разбирате какво имам предвид, ако вие и майка ви имате същата положителна и дълбока връзка като моята.

Като остарявахме, ние ставахме все по-близки. Нещата, които преди се страхувах да обсъждам с нея, вече не изглеждат толкова страшни. Ние говорим за тях по-лесно и просто. Ние сме отворени, честни и наистина се грижим един за друг. С течение на годините разбрах, че в младостта си бях източник на много проблеми на майка ми и искрено се извиних за това.

ЖИВОТЪТ ВИ Е СБОР ОТ ВСИЧКО, КОЕТО МОЖЕ ДА ПОНЕСЕТЕ

Тя е единственият човек в света, на когото мога да звъня посред нощ. Любовта й към мен е абсолютна, както и моята към нея. Мама винаги се тревожеше за мен като никой друг. Мама е най-добрият ми приятел.

Осъзнаваш много, когато я няма. Но тогава ще е късно, така че, моля  ви, направете всичко възможно, за да разберете по-добре връзката си с човека, който ви е дал живот. Именно тя ви е помогнала да станете това, което сте сега. Майка ви се е грижила за вас по време на вашите възходи и падения. Винаги!

Тя беше там, когато преживяхте най-тежките моменти и когато се сблъсквахте с истините в живота. И ако имате нужда от нещо, знаете, че едно обаждането е достатъчно. И дори сега, когато сте станали възрастни, майка ви усърдно се опитва да направи живота ви възможно най-добър. Тя винаги идва на помощ, прави всичко по силите си. И определено заслужава вашата оценка и любов.

Майка ти е човек, когото на първо място трябва да наречеш най-добрия си приятел. Тя е човекът, който никога няма да ви напусне, ще остане дори в най-трудния момент. Майка ти беше там, дори когато се отнасяше зле с нея. Тя просто продължи да се грижи за теб. Да, с годините тя може да се промени, да остарее, но майка ти ще те обича до последния си дъх. И тя ще продължи да го прави дори и след смъртта ...

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Ако накараш човек да се усмихне, променяш света. Може би не целия свят, но поне неговия.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама