Годишен хороскоп за 2016 година - 1 част


Годишен хороскоп за 2016 година - 1 част
Снимка: iStock/Guliver

Ето какво вещаят звездите за 2016 година, която високосна.

ОВЕН

Овенът ще започне годината по специфичния за него начин – с рогата напред. Първо ще преминете през дома, за да продължите в офиса, където ще сте решени да бъдете перфектни и блестящи. Колкото по-рано проумеете, че нищо на този свят не е перфектно, толкова по-добре за вас и за околните. По-често през годината си припомняйте това. По този начин ще си спечелите и верни помощници, които ще са ви необходими през годината.

Действително трябва да подходите отговорно към броя на задълженията си и натоварването. В противен случай още през февруари може да се окажете с някои болежки тук и там и да загубите ценно време, което бихте могли да вложите в труд или почивка. Вече, обаче, сте предупредени, така че няма от какво да се опасявате.

Най-успешният ви ход ще бъде това да делегирате задължения и отговорности на хората около вас – в офиса и у дома. Това не е слабост, а умение за пестене на време. 

Прочетете останалото тук!     

                                                                                        ТЕЛЕЦ                                                                               

2015 година бе за вас една безкрайна поредица от грижи и предизвикателства и сега наистина заслужавате така чаканите положителни резултати и промени. Не може да се каже, че ще имате по-малко работа за вършене, но тя ще бъде по вкуса ви и няма да ви натоварва по неприятен начин.

През януари е добре да си „постелите“ психически и физически. Използвайте последните почивни дни, за да си починете добре. Звездите ви съветват да не си позволявате прекалено много удоволствия на трапезата. Ако все пак не може да им устоите започнете процедури по изгарянето на калориите още през първите дни на Новата година. Запишете се на любимия ви вид спорт и не пропускайте занятия. Така ще си гарантирате това, че няма да имате грижи със здравето през цялата година.

В психически план усмивките, прегръдките и целувките ще бъдат най-добрата терапия и лекарство срещу ненужни конфликти. Може да се каже, че януари е месецът, в който трябва да отделите повече от силите, времето и вниманието си на семейството и домашното огнище. Усилията ви ще бъдат оценени и така през следващите два месеца спокойно може да се отдадете на кариерата си.

Прочетете останалото тук!

                                                                                                 БЛИЗНАЦИ

Още през първия месец на Новата година представителите на знака Близнаци ще усетят промяната в живота си. Ще се наложи да преразгледате всичките си планове. Не забравяйте, че всяка промяна носи добро. Освен това промяната ще е свързана с много нови неща и това ще ви даде усещане за нов живот. Най-важното е да не се съмнявате във възможностите ви.

През втория месец на годината най-важното качество за вас ще бъде дипломатичността. Може да имате някои пререкания с началниците си, но вие не сте в печелившата позиция да се правите на по-знаещи от тях. Бъдете добронамерени, без да се притеснявате, че може да изглеждате малко глупави. След време тази ситуация ще е във ваша полза. Много е важно да не се подавате на изкушението да бъдете въвлечени в служебна интрига.

С настъпването на пролетта ще се възстанови равновесието в живота ви. Март ще бъде изпълнен с вдъхновение и романтика. Някои Близнаци ще бъдат толкова влюбени, че нищо друго няма да има значение. Не страхувайте от това да създадете една сериозна и дълготрайна връзка .

Прочетете останалото тук!

РАК                                                                                         

Нова година – ново начало! Това с пълна сила важи за представителите на знака Рак през 2016 година. Още през първите дни на месеца ще започнат промените в живота ви. Те ще засегнат най-много кръга ви на общуване. Сега ще стане ясно кой е ваш искрен приятел и кой преследва други цели. Някои представители на знака ще започнат годината на ново работно място. Предложението може да дойде неочаквано от страна на ваш близък човек, затова слушайте внимателно какво се говори около вас.

Февруари е добро време да се разплатите с онези, от които сте взели пари или сте обещали нещо. Важно е да проявите отговорност, тъй като това ще се отрази на авторитета ви сред хора, които на един по-късен етап ще са ви необходими, за да продължите напред .

Средствата, които сте върнали ще бъдат възстановени през март. Тогава сполуката ще ви следва по петите в служебно отношение. Наред с това ще нарастват и отговорностите. Очакват ви нови мащабни проекти, които ще водите предимно вие самите.

Прочетете останалото тук!           

 

ЛЪВ

Още първите дни на Новата 2016 година ще донесат промени за представителите на знака Лъв. Това, което ще се иска от вас е да реагирате бързо и решително. Промените ще преминат през живота ви, засягайки личната и професионалната сфера. Онези от вас, които имат дългогодишна връзка ще трябва да проведат сериозен разговор. Каквото и да става, то е действително необходимо и дълго отлагано. Самостоятелните Лъвове ще осъзнаят, че не могат да продължават сами и ще предприемат действия за това да споделят живота си с друг човек.

Още от първите дни на годината се отнасяйте отговорно към здравето си, дори нищо да не ви притеснява в дадения момент. Нека умереното хранене и физическата активност бъдат задължителен елемент от всекидневието ви занапред.

Февруари ще е благосклонен към вас и ще ви даде усещане за баланс и смисленост в живота ви. В работата не променяйте нищо. Усвоили сте начина на максимална ефективност на работното ви място. У дома ще ви чака топлина и разбирателство.

Прочетете останалите тук!                                                                                                                                                      

ДЕВА                                                                                                                                                                                           

Началото на 2016 година ще бъде отбелязано със сериозна придобивка за представителите на знака Дева. Всъщност „печалбата“ ще се състои в завръщането на нещо ценно в живота ви, за което сте загубили надежда, че ще се появи отново. Това е истински подарък от Съдбата и от ваша страна ще се изискат усилия, за да го запазите този път. Промяната не е желателна, тя е необходима, но вие сте способни на нея, така че – действайте!

Вихърът в личния ви живот ще е на преден план през първите три месеца от годината. Ако имате доверителни отношения с началника ви споделете му необходимостта да въведете ред в тази сфера.

От април обаче ще трябва да влезете в работен ритъм и да запретнете ръкави. Никой няма да ви чака повече дори за миг. Извиненията и оправданията може да запазите за себе си, а най-добре да ги забравите изобщо.

Прочетете останалото тук! 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Най-красивият грим за една жена е страстта.

Ив Сен Лоран

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама