Хората винаги ще ви казват какво да правите и къде да отидете. Защото те "знаят по-добре".


Хората винаги ще ви казват какво да правите и къде да отидете. Защото те "знаят по-добре".
Снимка: iStock

Никога не трябва да обяснявате на никого защо сте решили да направите или кажете нещо. Вие сами правите своя избор и никой друг!

Особено важно е да защитавате правото на избор, когато другите не ви разбират или очакват съвсем различна линия на поведение. Те обаче твърдят, че искат само най-доброто за вас. Надявам се да не е нужно да ви напомням, че това е вашият живот и вашият избор. И никой няма право да ви забранява да правите това, което искате, само по причини, които не му харесват.

Надявам се, че не жертвате своето щастие, защото се страхувате да разочаровате или разстроите други хора.

Надявам се да знаете, че хората не винаги могат да разберат или споделят вашия избор. Факт е, че всеки от нас разхожда живота си в обувките си. Всеки има свой опит и обстоятелства. Никой не може да разбере какво наистина ни движи. Хората не могат да разберат какво ви прави щастливи и колко дълго чакате този конкретен момент.

Те никога не осъзнават защо упорито държите на едно нещо и лесно освобождавате другите. Те не могат да гледат в сърцето ви, за да получат отговор на въпроса защо обичате някои хора и забравяте за други с лекота.

Хората винаги ще ви казват какво да правите и къде да отидете. Защото те „знаят по-добре“. Те ще говорят авторитетно за неща, които не са преживели и не разбират. Надявам се да знаете, че изобщо не е необходимо да обяснявате, камо ли да молите хората да не се намесват в живота ви или вашия избор.

Просто трябва да направите този избор. Вземете решение сами. Учете се от грешките си. Растете и се подобрявайте. Падайте и се издигайте отново. Основното е да вървите само напред! Дали изборът ви е правилен или грешен, не е толкова важно. Важно е да го направите сами, а не под натиска на другите.

ПАНИК АТАКИТЕ - "МОДЕРНАТА БОЛЕСТ" НА 21 ВЕК (ВИДЕО)

Надявам се да знаете, че другите хора винаги ще възпрепятстват постигането на вашите цели, ако изчакате тяхното одобрение.

Надявам се да знаете, че дори и изборът ви да е бил грешен и да сте направили грешка, не бива да обяснявате и да се извинявате на никого. Не ви трябва прошката на хората, за да си простите сами. Надявам се да знаете, че всички сме хора. Всеки е склонен да се съмнява, да прави грешки. Всички ние сме ученици в това училище - училището на живота.

Следователно никой няма да мине този път за нас, само ние - чрез опит и грешка. Тоест, никой не знае със сигурност какво е най-добро за нас!

Надявам се да знаете, че единственият човек, който живее с вашия избор, сте вие ​​самите. Следователно човек никога не трябва да извинява на никого за нищо Това е твоят живот, твоята болка, твоят избор!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Зад всяка успешна жена... стои кош с мръсно пране.

Сали Форт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама