Как рождената дата влияе върху съдбата ни


Как рождената дата влияе върху съдбата ни
Снимка: iStock/Guliver

Нумерологията изучава мистичната връзка между числата и определени събития. Обикновено хората използват нумерологията, за да разбера житейския си път, като сумират цифрите от датата, месеца и годината на раждане. Но се оказва, че енергията на датата от месеца, на която сте родени оказва още по-голямо влияние върху живота. Убедете се сами:

1

Родени лидери. 1 ви дава енергията и самочувствието да изведете фирмата си на върха или пък вие самите да направите кариера във фирмата. Виждате голямата картина, но може би ви се губят детайлите, затова ви е трудно да бъдете подчинени на някой друг.

2

Емоционални, чувствителни и чаровни. Големите групи хора ви изнервят, но имате невероятна способност да създавате приятелства. Поради вашата чувствителност, може да не изразявате чувствата си, но всичко, което искате е обич.

3

Непораснали деца. 3 ви дава виталност и способност лесно да се съвземате от неуспехите. Имате дарба в областта на комуникацията, говоренето, писането и изкуствата. Животът ви е поредица от възходи и падения.

4

Талантливи мениджъри и организатори. Вие сте по-отговорни и самодисциплинирани от повечето хора. Може би сте свикнали да подтискате чувствата си и имате проблем с изразяването на обич.

5

Неспокойни. Нуждаете се от чести промени, пътувания, нови идеи, в противен случай жизнената ви сила започва да намалява. Имате бърз и остър ум, адаптивни и прогресивни сте и сте склонни да зарежете отговорностите, защото мразите да се чувствате вързани.

6

Открити и честни с всички, грижовни към семейството и приятелите. Каквото и да правите в живота си, 6 добавя грижовност и състрадание към вашата индивидуалност.

7

Егоцентрични и твърдоглави, работите по-добре сами, отколкото с шеф. Надарени сте с невероятна интуиция, която няма да ви подведе. Имате способност за дълбок мисловен анализ, вероятно сте перфекционисти.

8

Подходящи за бизнес. 8 ви дава добри възможности за печелене на пари и занимания във финансовата сфера. Каквото и да работите, парите ще идват при вас лесно.

9

Истински хуманисти, но често не го показвате. Дълбоко загрижени сте за благосъстоянието на околните и работите добре в екип, защото сте толерантни и щедри. Но това ви поставя понякога в драматични ситуации. Не давайте на другите повече, отколкото получавате. Недооценяването води до натрупване на недоволство.

10

Имате лидерската енергия на числото 1, но още по-засилена. Това ви прави доста властни. Рисувате с голямата четка, без да обръщате внимание на детайлите. Бъдете по-внимателни, има неща, които може да ви убягнат.

11

Работите добре с другите, защото ги убеждавате с чар, а не със сила. Духовни, чувствителни и с аналитична мисъл, добри сте в творческите занимания, но сте повече мечтатели, отколкото изпълнители.

12

Имате енергията на 3, което ви помага лесно да преодолявате препятствията. Имате талант за публични изяви и правите добро първо впечатление. Мислите рационално и логично, но сте склонни да скачате от едно на друго.

13

Искрени, честни и трудолюбиви. Работите упорито ден след ден за постигане на целите си, но перфекционизмът ви може да подразни околните. Можете да бъдате нетолерантни към тези, които пренебрегват детайлите.

14

Пълни сте с идеи и имате имението да ги реализирате. Но тъй като имате и енергията на 5 (1+4=5), се бунтувате срещу рутината. Направете промени в ежедневието си, тъй като дори това, да правите два поредни дни едно и също, ви кара да се чувствате неспокойни.

15

Отговорни и семейно ориентирани, вие винаги се стремите към баланс. Желанието за хармония ви прави грижовни и искате да сте сигурни, че близките ви хора са добре обгрижени. Може да имате талант в областта на готвенето или преподаването.

16

Може да ви измъчва чувство за самота, което парадоксално е свързано с желанието ви да работите сами. Вие сте емоционални, се затруднявате да изразите чувствата си. Имате проблем с даването и получаването на физическа близост. Може да ви е трудно да поддържате сериозна връзка.

17

Големи късметлии, що се отнася до бизнес и финанси. С лекота се справяте с големи суми пари и мащабни проекти, имате добри добри административни умения. Амбициозни и ориентирани към постигане на цели, но може да имате проблем със завършването на проектите, които сте стартирали.

18

Работите добре в група, но се опитвате и да запазите своята индивидуалност. В отношението си към бизнеса си падате малко филантроп и искате винаги да сте сигурни, че предлагате нещо в замяна на това, което получавате.

19

Много независими по природа, но вероятно ще ви се наложи да преодолеете доста пречки, докато постигнете независимостта, която искате. Не следвате обичайните правила и методи, за да получите желаното. Научавате нещата по трудния начин и от опит.

20

Сърдечни и търсещи обич от другите, но имате склонност да се отдръпвате в себе си и да изпадате в деприсивни състояния, от които трудно излизате. Но когато нещата вървят добре, сте заразително радостни. Ключът към щастието е да постигнете по-голям контрол над емоциите.

21

Правите много добро впечатление на другите чрез силата на думите си. Родени комуникатори, имате талант във всяка област, включваща обмен на информация – технологии, публично говорене, писане, сценични изяви. Гласът ви привлича внимание, но трябва да се научите на търпение и изслушване на другите.

22

Може да имате нетрадиционен подход към проектите, но винаги си свършвате работата. В началото на живота си сте твърдоглави, но по-късно развивате гъвкавост. Липсва ви усет към детайлите и трябва да внимавате това да не съсипе целия ви проект.

23

Вероятно харесвате работа, която включва пътуване и срещи с хора от различни култури. Дори вашата да не е такава, сигурно имате широк кръг приятели от най-различни среди, които обогатяват разбирането ви за света и го правят по-интересно място за вас.

24

Вие сте истинско съкровище и се грижите за всички около вас, сякаш са ви семейство. Обичате топлите прегръдки и ги раздавате често. Докосването ви е изцелително и вие разпръсквате любов наоколо. Лесно плачете, особено от щастие. Но трябва да запомните, че чувствата на другите не са ваша отговорност.

25

Имате специални интереси в областта на техниката, науката и други трудни материи. Заради това действията вии се базират на логика, а не на емоции. Склонни сте към самоизолация заради комбинираната енергия на 7, 2 и 5, която ви прави малко самотници.

26

Имате талант за правене на пари и амбицията да постигнете всичките си цели, но същевременно сте адаптивни и кооперативни. Чувствате се комфортно на мениджърска позиция, общителни и дипломатични сте. Лесно се приспособявате, което ви помага да приемате нови предизвикателства.

27

Вие сте безкористни хуманисти и с удоволствие влагате време и енергия в дейности и организации, които служат на общото благо. Знаете, че хората трябва да се подкрепят и да си помагат, затова се бунтувате срещу несправедливостта и работите за хората без излишен шум.

28

Вие сте изключително самоуверени по рождение. Новатори, които прокарват пътя на другите чрез собствените си идеи. Вие сте естествени лидери, но поради това вероятно имате трудности да се вслушате в съветите на другите. Но трябва да започнете да го правите, защото когато погледът ви е в бъдещето, можете да изпуснете важни детайли в настоящето.

29

Идеалисти и артистични, но по-скоро имате визия за нещата, отколкото да ги реализирате. Нямате вродено разбиране за света на бизнеса. Все пак, ако имате добър бизнес партньор или мениджър, можете да постигнете успехи.

30

Силата на вашите мнения прави себеизразяването абсолютно задължително за вашето щастие. Имате дълбока потребност да доказвате правотата си и с удоволствие влизате в спорове. Но е добре да се фокусирате повече върху вътрешното си аз, за да не се превръщате в машина, която просто бълва мнения, прочетени някъде.

31

Родени сте за величие. Каквото и да си наумите, ще го постигнете. Подходът ви към работата, връзките и живота като цяло е оригинален, но упорит. Опитайте да бъдете малко по-гъвкави и не се страхувайте от промени и предизвикателства.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Не можеш да промениш това, срещу което отказваш да се изправиш.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама