Каква богиня си според сезона, в който си родена


Каква богиня си според сезона, в който си родена

Всички жени са богини - едни владея хаоса, други реда, но всички имат сили, които са необикновени. Четири са богините, които владеят четирите сезона, ето коя богиня си ти.

Артемида (ПРОЛЕТТА)

Богинята на плодородието, женското целомъдрие и покровителка на живота. Пролетта е новото начало, надеждата и е олицетворение на вдъхновението. Жените, които са родени пред пролетта успяват да изградят всичко наново, когато нещо в живота им се е срутило до основи. Те са силните, владеят умението да даряват със сила и околните. Мъдростта им е истински дар, а близките им винаги се допитват за съвети, които им помагат в трудни моменти. Жените, родени през пролетта са здраво стъпили на земята.

Афродита (ЛЯТОТО)

Богинята на любовта и красотата, покровителката на сърцата и жените, които могат да пленят всяка душа. Лятото е сезонът на емоциите, на силните преживявания и новите хора в живота ни. Жените, които са родени през лятото живеят, за да обичат и съществуват, за да бъдат обичани. Животът им е един безкраен летен романс. Нежни създания, с красива външност и душа - истински богини, които всеки мъж мечтае да заплени... но богините на лятото никога не дават лесно сърцата си.

Хера (ЕСЕНТА)

Хера е покровителка на брака и семейството. Богинята, която живее, за да създава домашен уют, семейство и да препълва дните си със смисъл. Жените, които са родени през есента са много интелигентни и грижовни, тяхната сила е в това да създават обич, която трае вечно - обичта на детето и на мъжа до тях. Богините на есента обичат един мъж завинаги и успяват да му дадат всичко, от което има нужда, за това и никога не си тръгват.

Селена (ЗИМАТА)

Селена е богинята на Луната. Нейните сили са заложени в интуицията и предвиждането на бъдещи събития. Жените, които са родени през зимата имат усет за света около тях, което им помага да различат истинските от фалшивите хора. Те пазят сърцата си с цената на живота си и ги дават само на един човек през целия си живот. Опарят ли се веднъж, никога повече не повтарят грешките си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

За жената красотата е по-важна от ума, защото на мъжа му е по-лесно да гледа, отколкото да мисли.

Марлене Дитрих

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама