Каква си според маникюра си


Каква си според маникюра си

Външния вид на жената трябва да се изпипва до най-малките детайли. Често пропускаме да обърнем внимание на ръцете си. Кремът, който използваме преди лягане не е достатъчен за създаването на впечатление в човека срещу теб.

Различните цветове, формата и дължината могат да разкрият доста черти от характерът ти. Така че, не забравяйте да се погрижите и за маникюра си винаги преди да излезете.

Дълги нокти – колкото по-дълги, толкова по-голяма възможност за рисуване върху тях. Вярно е, че понякога затрудняват ежедневните задължения на жените, но успяват да привлекат цялото внимание върху себе си. Жените с такива нокти, успяват да направят впечатление още с първото запознанство. При самото ръкостискане заявяват присъствието си с маникюра. Притежателките на този тип маникюр са властни и отговорни, отворени към нови предложения. Авантюристи, които обичат да експериментират, но никога не прекрачват принципите си. Границата, която са поставили някъде, не трябва да бъде преминавана.

Лъскави нокти – какъвто вида на маникюра, такава и собственичката му. Жените, които избират лъскавите нюанси, са жизнерадостни личности, които обичат да купонясват. Отворени са към нови запознанства и обичат да говорят много. Никога не е скучно покрай тях. Заразяват с усмивка и разведряват обстановката.

Декорация с камъни – тези хора обичат да обличат ноктите си в разкош. Цветове, камъчета, блясък – всичко в едно. Това е послание за едни скрити перфекционисти. Затворени хора, които обичат да изпъкват в обществото. Прикриват проблемите си и винаги се държат на положение. Голям брой от тези хора, обаче, са купонджии, които държат на перфектния си външен вид. Искат да блеснат дори и в малките детайли.

Нокти в един свят – Често дамите изразяват настроението си с цветовете. Можете да разберете положителните или отрицателните им емоции само чрез избрания нюанс. Чувствителни представителки, които отделят повече внимание на личния си живот, отколкото на формалностите. Не целят да впечатляват с външен вид, залагат на интелекта и уменията си за разговор. Отговорни кариеристки, които се грижат за близките си. Възползват се от малкото свободно време да се погрижат за себе си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Жените наистина управляват света. Още не са го осъзнали. Когато го осъзнаят, ние всички ще сме в голяма беда.

Доктор Леон

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама