Какви жени харесват мъжете според ЗОДИЯТА


Какви жени харесват мъжете според ЗОДИЯТА

Всеки мъж харесва определен тип жени и това до голяма степен се влияе от зодиакалния му знак. Вижте неговата зодия и разберете какъв тип жени харесва той:

Овен

По характер, мъжа от зодия овен е завоевател. Той се отличава със силна енергия и темперамент. В любовта тази зодия не търпи скука и търси нови емоции като вода и въздух. За да заинтересува мъжа Овен, жената трябва да е мила, загадъчна, не съвсем отворена за комуникация и недосегаема. Представителите на тази зодия обичат да си поставят цел и да я гонят, ето защо е хубаво да го заинтересуват, а после да проявите хладнокръвие. Освен това този мъж ще иска жената до него да му е и приятел и поклонник, както и другар в хоби и игри. Затова е добре да споделяте неговите хобита, да се интересувате от спорта, който го влече. Също Овните са ценители на женската красота и отивайки на среща трябва да сте елегантна и очарователна и изобщо не спорете с този мъж, особено в началото на връзката, защото той винаги ще държи да е водещ и ще отстоява своя авторитет.

Телец

Живота на мъжа Телец, се определя от материалните ценности и семейните традиции. Освен това този мъж избира спътница в живота, която да прилича на неговата майка. За него е важно жената да е домакиня, инициативна, грижовна, мъдра и делова. Едновременно с това, Телеца ще се заинтересува от жена, която може да го накара да се възхищава от нейните таланти и дълбоки интелектуални познания. Добре е да имате обща професия или допирни точки в работата, а направо ще чудесно да работите заедно. Мъжете от зодия Телец да материалисти по рождение, ето защо те винаги ще гледат изгодата. Също така ще мечтае да вижда до себе си слаба и беззащитна жена, която да го накара да се чувства истински мъж и да го обича безумно. Да заинтересуваш и задържиш мъж от тази зодия не е трудно, достатъчно е искрен да го обичате. Съдбата го е надарила с повишено чувство за дълг и отговорност, ето защо ако той знае, че е желан и има място в живота ви, ще се постарае по никакъв начин да не ви нарани.

Близнаци

Отличителната черта на мъжа близнаци е неговото обаяние, красноречие, ангажираност и непредсказуемост. Този мъж знае как да влюби в себе си от пръв поглед всяка жена, но и всъщност самите те така се влюбват, много бързо, защото успяват да видят добрите страни в партньорката си. За да заинтересувате представител на тази зодия, е достатъчно да сте искрена, весела, независима и увлечена от него. Въпроса тук е как да задържите мъж от зодия Близнаци, защото характера му е вятърничав и непостоянен. За него от огромно значение е личното пространство и затова връзка с властна жена е просто невъзможен. По характер той е мечтател и цял живот търси романтика и възвишеност, ето защо за да намерите ключа към сърцето му, трябва да сте откровена в разговорите и да сте готова на самопризнания за влюбеност. Освен това близнаците са най-комуникативния зодиакален знак, те обичат компанията и доста често имат поне по два телефона. Жената, която е решила да бъде с този мъж, трябва да е готова да е постоянно в шумна компания и заобиколна от многобройните му приятели и приятелки.

Рак

Природата е надарила мъжът от зодия рак с мечтателност, великодушие, сантименталност и дълбоки семейни ценности. Представителят на тази зодия, не иска просто жена, а търси своята втора половинка. Трудно е да се опише идеалната жена за мъжът рак, защото всеки един от тях в най-ранно детство създава въображаем образ, на своята избраница, а след това търси жената, която се доближава до този идеал. Едно е сигурно, този мъж е доста ревнив, ето защо няма да изтърпи от своята спътница дори един безобиден флирт. Освен това, рака се нуждае от семейство. Запознавайки се с една жена, той веднага проверява дали е грижовна жена и дали е подходяща за майка на бъдещите му деца. Може да го заинтересува жена, която е домакиня, спокойна, любвеобилна и искрена. За да ви избере този мъж, поканете го у вас на вечеря, като вие сама трябва да се сте приготвили всички ястия. Също трябва да знаете, че дори една малка подробност, която не пасва с „идеала“ от детството, може да доведе до раздяла.

Лъв

Лъв е истински аристократ и ценител на красивото, ето защо той на първо място цени възпитанието, интелектуалното държание в обществото и чувството за собствено достойнство. Тази зодия не търпи до себе си жена, която отделя прекалено много внимание на домашните въпроси. За да заинтересувате този мъж, е добре да го впечатлите със своята ефективност и блясък. За мъжът Лъв е безкрайно важно, от неговата жена да се възхищават всички, особено близките приятели. Първото правило, за да спечелите Лъва е да спечелите уважението на неговото обкръжение. Добре е да му позволите да ви спечели, да ви завоюва. Категорично не бива да му показвате, своята заинтересованост, защото ще изгуби жаждата на ловеца, да хване дивеча и ще се потърси да ловува нещо друго.

Дева
За съжаление статистиката показва, че най-много ергени се родени под този зодиакален знак. И това не се случва, защото тези мъже обичат самотата или усамотението. Просто те са твърде педантични. Те живеят по определен график, в който няма място за сантименталност и мечти. Да заинтересува този строг мъж, може само жена която обича подобен начин на живот. Той едва ли ще обърне внимание на романтична млада жена, а по – скоро интересът му ще бъде провокиран от жена, която умее трезво да гледа на живота. Избирайки място за среща, по –добре се откажете от безцелните разходки, кино вечери и театрални постановки в полза на екскурзия и бизнес – семинар. Също девите са много чистоплътни и спретнати, ето защо външният вид на спътницата в живота му, трябва да е безупречен 24 часа в денонощието. Освен това той обича чистотата, ето защо домът ви трябва да е изряден.

Везни

Не се опитвайте да разберете мъжът Везни, защото тайната за себе си, не я знае и той самият. От една страна представителите на тази зодия се стремят към тишина и спокойствие, но от друга страна търсят приключения и авантюри. За него е важно да има смисъл във всеки ден. В отношенията не обича мързел и безгрижие. Избраницата на този мъж, трябва да е загадъчна, независима и великодушна. Добре е, ако имате еднакъв поглед върху живота, който да бъде и достатъчно нетрадиционен. За да предизвикате симпатия в този мъж, трябва да проявите милосърдие по отношение на любовта. Достатъчно е да го поканите на сантиментален филм или концерт на любим изпълнител и ще се почувствате в центъра на неговото внимание и той ще види във вас разбрана и отзивчива жена. Но негативни емоции и нерви запазете за себе си и в никакъв случай не си позволявайте да правите драми, защото това ще разруши в един миг неговата представа за вас и ще ви отдалечи от идеала на любовта.

Скорпион

Мъжете скорпион са истински пленници на чувствеността и удоволствието. Да го заинтересува може само жена, която излъчва ореол на съблазън и страст. Мъжете от тази зодия мечтаят да видят до себе си силна и самодостатъчна личност. По характер скорпиона е реалист и прагматик и се отвращава от прекалената наивност и възвишеност. Освен това, той отделя повече внимание на външния вид на жената. Избраницата на скорпиона, трябва да изглежда винаги елегантна и стилна. За да заинтересувате мъж от този знак е достатъчно да ви одобрят приятелите му. Понеже мъжът скорпион държи много на собствеността си, той ще държи да сте изцяло негова. Той умее на ухажва и трябва да знаете, че след като сте вече в близки отношения, той ще смени обаянието с властно държание. За да задържите този мъж, важно е постоянно да му доказвате любовта си и в никакъв случай да му давате повод за ревност.

Стрелец

Мъжът Стрелец като никой друг, умее да очарова със своята галантност, възпитание и чувство за хумор. Представителите на този зодиакален знак са достатъчно влюбчиви, ето защо да го спечелите не е трудна работа. Харесват му ярки, умни и самоуверени жени. В своята младост той се отнася несериозно към любовните връзки. Потребността от сериозни отношения се появява в по-зряла възраст, когато кариерните и материални цели са вече постигнати. В лицето на своята жена той иска да види на първо място приятел, особено е важно ако имат общи възгледи за живота. Също така за него е важен външният вид и после вътрешният свят, ум, постижения, умения…Разбира се, само прекрасен външен вид няма да задържат този мъж при вас. Той е надарен с отлични интелектуални данни и голяма непресъхваща жажда за знание. Следователно дама на сърцето на този мъж, ще стане само жена, която може на високо ниво да поддържа разговор на каквато и да е тема от математика и физика, до планети и космически обекти, до чужди култури и религия, готварство и фейсбук и т.н. Забравих да ви предупредя, че той обикновено общува на няколко различни езика, като доста често е учил и в страните, чиито езици говори.

Козирог

Мъжът Козирог е надежден, отговорен и практичен. Избирайки да имате близки отношения с този мъж, може да не се съмнявате, че той ще ви стане верен спътник в живота и опора във всяка ситуация. Той като той по натура е войн и защитник, му харесват слаби, нежни и романтични жени. Доста често той си избира партньорка, чиято възраст да е близка до неговата. За да заинтересувате този мъж, трябва да поискате неговата помощ, при това постоянно да подчертавате неговата сила и мъжественост. На пръв поглед той ще ви се стори мълчалив и затворен, но всъщност той както никой друг се нуждае от подкрепа. Той е добър слушател, но му е трудно да бъде оратор. Мъжът Козирог много отговорно се заема с въпроса да избере точните приятели и точната жена в живота си. Ето защо да имате краткотраен роман с този мъж е почти невъзможно. Затова пък ако ви признае любовта си, не се и съмнявайте, че е искрен и в думите му няма и грам лъжа.

Водолей

Мъжът Водолей е забавен, оригинален, красноречив и непредсказуем. Той умее да привлича вниманието, ето защо няма да е трудно да попаднете в любовната клопка бързо. Има обаче голяма разлика между интерес и влюбване. Работата е там, че тези мъже доста повърхностно гледат на любовта. Той търси отношения изпълнени с лекота и приключения и в тях няма място за отговорности и задължения. Този мъж се нуждае от свобода, ето защо всеки опит да бъде задържан и ограничен по някакъв начин, ще предизвика гняв. Водолея търси ярка и привлекателна жена, готова да изпълнява неговите капризи. Освен това, той е силно зависим от мнението на околните, ето защо трябва да минете на тест за одобрение. По принцип тези мъже се женят доста късно. В ролята на своя съпруга те искат да видят едновременно добра домакиня и весела приятелка.

Риби

Природата е надарила мъжете от зодия Риби с добро въображение, дълбоки таланти и великодушие. Представителите на този знак са истински ценители на женската красота, ето защо за да заинтересувате този мъж, трябва да имате безупречен външен вид. Освен това тези мъже обичат веселието и затова в ролята на спътница в живота си те искат радостта жена, обичаща приключенията. При първото си запознанство с мъж риби, трябва да го уверите, че може да му помогнете по всяко време. Той не понася скуката, ето защо може да го завладее само жена, която успява да бъде различна. Мъжете от тази зодия са грижовни домакини, обичат семейството, децата, ето защо жената, на която той ще се спре трябва да бъде добра домакиня и прекрасна майка на децата им. Разбира се ще трябва да минете на тест за одобрение пред неговото семейство, защото за него е много важно мнението на родителите.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

На жените им е нужен повод, за да правят секс. На мъжете им трябва просто място.

Били Кристъл

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама