Какво говорят навиците ни под душа за характера ни


Какво говорят навиците ни под душа за характера ни
Снимка: Thinkstock/Guliver

Освен че е нещо изключително важно, къпането може да бъде и доста забавно. Някои хора правят какво ли не под душа – пеят, разсъждават, учат. Може да се каже дори, че понякога забравяме за какво точно сме влезли в банята.

А според това какви са навиците под душа, може да разберем много за характера на човек.

 

Бързият

Някои могат да прекарат часове в банята, а за други минута е много, както се казва в едно предаване. Тези хора са истински шампиони! Чак им се чудим как за толкова кратко време може да се сапунисат, да се изплакнат, да измият косата си със шампоан и да повторят всичко това...

Тези хора обикновено са забързани и в живота, вечно са в движение и не могат да стоят дълго на едно място. Те са динамични, точни и винаги изпълняват задълженията си в срок, дори и за по-кратко време.

Все пак, ако сте от този тип хора, ви съветваме да го карате по-спокойно или поне като сте под душа. Нали знаете поговорката: „Бързата работа – срам за майстора.” Не искате да се появите на важна среща със шампоан на косата, нали?

Певецът

Всеки от вас познава някой, който може да изнесе цял концерт, докато се къпе. Сигурни сме, че дори много от вас го правят.

Хората, които обичат да си припяват под душа, най-често са душата на компанията. Те винаги искат да са в центъра на вниманието, уверени са и много целеустремени.

Не е изключено също така те да са талантливи певци, които обичат да пеят, без значение времето и мястото.

Ако обаче любимото ви занимание под душа е да си припявате, въпреки че това не ви се отдава, по-добре го правете по-тихичко, за да няма оплаквания от съседите или съквартирантите.

Мислещият

Има ли нещо по-хубаво от релаксиращ душ след тежък и напрегнат ден? Едва ли! И ето защо някои хора използват къпането, за да останат на саме със себе си и да размишляват за живота.

Топлата вода, стичаща се по цялото ви тяло, ще ви накара да се отпуснете, да се почувствате все едно сте изолирани от целия свят и да потънете в дълбоки размисли.

Често тези хора обичат спокойствието и избягват шумните компании. Той или тя може също да поддържа репутация, като драматичния приятел на групата.

Нашият съвет е да го раздавате по-весело, прекарвайте повече време сред приятни хора, говорете с тях, забавлявайте се. А после, ако искате се усамотете под душа и се отдайте на мисли.

Вечно отлагащият

Нека си го признаем - понякога е много по-лесно да кажеш нещо, отколкото да го направиш.

Докато за някои хора вземането на душ е нещо много приятно и отпускащо и може да го правят по няколко пъти на ден, други смятат това за едно от поредните неприятни задължения.

Хората, които отлагат вземането на душ обикновено имат големи надежди за себе си, те обичат да мечтаят, но не и да действат.

Те не бързат, а и защо да отлагат днешната работа за утре, като може да я свършат и в други ден.

В края на краищата, душ винаги ще има и те ще го използват ... все някога.

Ама не мислите ли, че е крайно време?

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Всеки мъж сам си поставя "оценка", избирайки жената до себе си. Някой избират шестицата, други се оценяват за среден.

Камен Донев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама