Красотата на човек се съди от неговите действия


Красотата на човек се съди от неговите действия
Снимка: iStock

Нямам желание да угаждам на тези, които не сред „моите хора“- тези, които ме обичат и уважават.

Вашите хора са добри и верни, те ще преминат през огън и вода в името на своите близки.

Те не са претенциозни и не е нужно да проявяват наглост.

Това са хора, с които можете да прекарате страхотно в студена зимна нощ с чаша горещо какао, да се смеете, чак да ви заболи стомаха от смях или да плачете, обвивайки се един друг в искрена прегръдка.

Помислете на чии стандарти се опитвате да отговаряте.

Ако сте добър човек, ще впечатлите останалите добри хора сами, карайки ги да искат да бъдат с вас.

Аз и моите хора - търсим само най-доброто един в друг и прекарваме време, за да се подобрим. В трудни моменти ние си предаваме един на друг най-големия си дар - дарът на Присъствието.

Не можем да излекуваме всички проблеми на този свят, но се опитваме. Искам да бъда с моя народ. Те са добри и лоялни хора. Някои от тях са красиви на външен вид, а други не. Но всъщност за мен всички са красиви, защото красотата на човек се съди от неговите действия !

Не е нужно да впечатлявате другите с външния си вид, защото след 10 години ще мечтаете само да изглеждате такива, каквито сте днес. Важното за мен е вътрешният свят на човека, неговата добра страна. Просто поддържайте вътрешния си свят чист и подреден и се грижете за него възможно най-добре.

Бъдете богати. С богата душа. В своята цялост. Богати по отношение на семейството ви и тези около вас. Богати на креативност, защото понякога в труден период от живота може да се наложи да разберете как трябва да продължите напред. Богати на вярата си. С кураж. Богати на обич!

Хората ми се отличават с фигура, растеж, културна принадлежност и убеждения, статус и ниво на образование. Сред тях са женени, неженени, активни и обвързани. Толкова обичам хората си. Те пуснаха моя свят в движение.

Важно е с какви хора се заобикаляме, затова признайте пред себе си: „Аз съм добър човек и заслужавам да бъда сред добри хора, сред моя народ“.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Знаете ли защо понякога сме разочаровани? Защото вярваме , че другите са готови да направят за нас това, което ние бяхме направили за тях.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама