Кратък дневен хороскоп


Кратък дневен хороскоп

Денят е по-хубав, когато разбереш какво те очаква и осъзнаеш какво трябва да направиш, за да стане още по-хубав. Ето и дневния хороскоп за всяка една от зодиите.

Дневен хороскоп за Овен

Настойчивост е ключовата дума за вас днес. Дори на мнозина да им се струва, че усилията, които влагате са безплодни, вие не спирайте да действате, в насоката, която сте поели. По-късно ще ви искат съвети. Избягвайте червения цвят.

Дневен хороскоп за Телец

Днес ще усетите, че навлизате в период, в който стихийността ще е едно от основните ви качества. Това не е нещо лошо. Яхнете вълната и не позволявайте на никой да ви спре. Финансовите резултати ще са изненадващо впечатляващи.

Дневен хороскоп за Близнаци

Днес се пригответе да нощувате в офиса. Работа, работа и само работа. Това ще имате вие и то не е малко, тъй като полагате основата на вашия авторитет.  Разрешенията на въпросите в този ден ще идват от само себе си.

Дневен хороскоп за Рак

Днес може да имате странни мисли, но не ги отхвърляйте. Точно това, което интуицията ще ви подсказва ще е най-правилно. Вечерта задължително се вижте с приятели, ще имате нужда от тяхната компания. Обадете се на родителите ви да ги чуете как са.

Дневен хороскоп за Лъв

С изпитанията на деня ще ви помогне да се преборите доброто ви настроение. Въоръжени с усмивка ще напредвате там, където други отдавна са се предали. Ще имате точно усещане за баланс. Днес не е ден за алкохол, ще ви изиграе лоша шега.

Дневен хороскоп за Дева

Днес е ден за преследване на личните ви цели. Умът ви ще е в пълна кондиция, а звездите са на ваша страна. Мнозина ще се опитват да се присламчат към вас заради доброто ви положение. Сега е моментът да се научите да казвате: „Не!“

Дневен хороскоп за Везни

Днес е ден, в който ще си отдъхнете след многото препятствия, които Съдбата ви поднесе напоследък. Не се изкушавайте от предложение, което ще ви даде много власт. С вашата усмивка и добронамереност може да постигнете много повече.

Дневен хороскоп за Скорпион

Днес емоциите ще ви изиграят лоша шега. Да вие сте прави, но тези, на които искате да обясните как стоят нещата не са готови да чуят това, което искате да им кажете. Използвайте информацията за себе си, така ще е по-полезна и няма да си развалите отношения.

Дневен хороскоп за Стрелец

Днес денят ще бъде странна смесица от емоции, желание да проявите дисциплина и интуиция. Колкото и да е странно точно емоциите ще бъдат най-верните ви приятели. Те ще покажат какво точно искате, а сега е точният момент за това.

Дневен хороскоп за Козирог

Днес ви  е поредният силен ден. Не, няма време за отпускане, продължавайте да действате. Успешни ще са  преговорите за закупуването на земя и сделки, свързани със земеделие.

Дневен хороскоп за Водолей

Днес ще сте душата на компанията, не че това е някакво изключение. Бъдете готови да бъдете атакувани изненадващи на любовния фронт. Може да не оказвате голяма съпротива и да се позволите едно по-лежерно приключение. Знаете ли колко хора го правят!?!

Дневен хороскоп за Риби

Днес не си мислете, че знаете всичко. Сигурно сте забелязали как напоследък плановете ви се сриват в последния момент. Това е предизвикателство към търпението, което трябва да развиете.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Никога не преставай да се усмихваш, дори когато ти е тъжно, някой може да се влюби в усмивката ти.

Маркес

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама