Личен дневен хороскоп за днес


Личен дневен хороскоп за днес

Дневен хороскоп за Овен

Днес задачата ви ще е да разберете, а не да промените ситуацията. Ако я разберете, ще можете да се приспособите към нея и по този начин ще вложите много по-малко усилия в преодоляването, отколкото ако се опитате да я промените.

Дневен хороскоп за Телец

Много хора казват, че не плащат данък обществено мнение, но днес за вас е препоръчително да се вслушвате в мнението на другите. В този момент ще чуете много истини на които трябва да обърнете внимание.

Дневен хороскоп за Близнаци

Днес самият процес по взимането на голямо и важно решение ще ви носи огромно удоволствие. Все пак трябва да сте наясно, този процес рано или късно трябва да завърши, защото иначе, въпросното решение ще си остане невзето.

Дневен хороскоп за Рак

Днес може да ви вземат за някой друг, така че не се учудвайте, ако някой напълно непознат ви тупне зад врата и започне да ви разпитва за семейството. В началото ситуацията ще е конфузна, но после добре ще се посмеете.

Дневен хороскоп за Лъв

Днес при разговорите си с околните внимателно наблюдавайте жестовете им. От тях ще можете да научите повече  отколкото събеседниците ви желаят и със сигурност ще бъде вярно.

Дневен хороскоп за Дева

Днес от вас ще струи доброта и хуманизъм към всички, които ви заобикалят. Те ще са много доволни от този факт, само не е ясно, вие ще намерите толкова сили, че да издържите всичкото това.

Дневен хороскоп за Везни

Днес не започвайте да играете игри, чиито правила не познавате или се диктуват от някой друг. В противен случай не само ще загубите, но и в последствие ще ви много трудно да промените, каквото и да било.

Дневен хороскоп за Скорпион

Днес много ще ви помага способността ви да правите комплименти в точния момент, на точния човек. Това ще ви е напълно достатъчно. Всичко останало ще си дойде на мястото от само себе  си.

Дневен хороскоп за Стрелец

Днес ще бъдете алтруистично настроени, което само по себе си не е лошо. Само се пазете от хора, които са прекалено охотно са готови да се възползват от вашето настроение. Все пак ресурсите ви не са безкрайни.

Дневен хороскоп за Козирог

Днес в разговорите си с другите ще усетите такова дар слово, че ще се почувствате, като най-великите оратори от древността. Ако не намерите подходяща аудитория, то поне си запишете мъдрите мисли, които се раждат в главата ви.

Дневен хороскоп за Водолей

Днешния ден е от тези, които спокойно можете да отминете с бърза крачка. От друга страна ще имате много възможности, които не  е добре да пропуснете. Все пак внимавайте, кога с каква крачка ходите.

Дневен хороскоп за Риби

Днес денят няма да мине без някой да ви нападне абсолютно безпочвено. Не се ядосвайте и не обръщайте внимание. Оставете тези хора да си лаят, а пък вие си карайте кервана без притеснения.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Няма проблем човек да се пуска по течението, стига да може след това да се върне.

Миг Джагър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама