Личен хороскоп за 06.08 (ЧЕТВЪРТЪК)


Личен хороскоп за 06.08 (ЧЕТВЪРТЪК)

Слънчев летен ден, в който ни очакват много нови случки - коя, от коя по-интересни. Прочети какво те чака днес, а от нас - прекрасен ден!

Дневен хороскоп за Овен

Днес денят може да окаже по-отрицателно влияние върху вас. Защитавайте се активно от всякаква агресия и отрицателни мисли, които са насочени срещу вас, без да излизате от добрия тон, обаче.

Дневен хороскоп за Телец

Днес бъдете скромни повече  от всякога. Не се втурвайте в излишни приключения и авантюри. В този ден се отдайте на семейството и рутинните си занимания.  Всяко кривване от правия път ще ви донесе нещастие.

Дневен хороскоп за Близнаци

В този ден не бива да проявявате чувства.  Много е вероятно да получите новини, които няма да са особено приятни и тук идва моментът, в който трябва да запазите самообладание. В противен случай рискувате да изгубите много.

Дневен хороскоп за Рак

Днешният ден ще се изключителен за вас, ако успеете да се предпазите от всякакви отрицателни емоции и се постараете да успокоите страстите, които бушуват около вас. Запазете господството на разума над емоциите ви – те преминават бързо.

Дневен хороскоп за Лъв

Днес бъдете спокойни и не се опитвайте с пяна на уста да окажете своята правота. Няма начин винаги и за всичко човек да е прав. Допуснете дори само за момент, че е възможно да грешите, а умението да направиш компромис винаги се уважава.

Дневен хороскоп за Дева

Днес трябва да останете в сянка, но това не означава да вдигнете ръце и да се предадете. Просто се опитвайте да контролирате събитията без да сте в техния център. Концентрирайте се над собствените си мисли.

Дневен хороскоп за Везни

Днес е много възможно някои от колегите ви да започнат да ви обиждат и да се опитват да ви наранят. Вашето най-добро оръжие ще бъде, да съумеете да им простите и да им го покажете, но без излишни демонстрации.

Дневен хороскоп за Скорпион

Днес не предприемайте никакви пътувания. Отдайте се на бездействие, най-добре у дома, обърнете повече внимание на семейството ви. Разходете се в най-близкия парк, но не се качвайте в автомобила си.

Дневен хороскоп за Стрелец

Днес ще бъде ден на спомени и вглъбяване в себе си. Спомнете си вашето близко и не толкова близко минало и се опитайте да извлечете съответните поуки от него. Време е да си простите и да продължите напред.

Дневен хороскоп за Козирог

Днес ще бъде ден на спомени и вглъбяване в себе си. Спомнете си вашето близко и не толкова близко минало и се опитайте да извлечете съответните поуки от него. Време е да си простите и да продължите напред.

Дневен хороскоп за Водолей

Днес денят е много подходящ за всякакви начинания. Ако имате идеи, които а ви хрумнали отдавна и си мислите, че ще подобрят финансовото ви състояние, то започнете реализацията им сега.

Дневен хороскоп за Риби

Каквото и да правите днес, то следва да го осъществите с близки хора или роднини. Няма значение дали става въпрос за работа в почивния ден или за развлечение. Важното е да бъдете с много близки до вас хора.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Вземете разбитото си сърце и го превърнете в изкуство.

Кари Фишър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама