Луната в хороскопа ни разкрива много за нас


Луната в хороскопа ни разкрива много за нас

Вижте различните характеристики на Луната във всеки един зодиакален знак и разберете повече за себе си и хората около вас:

Луна в Овен

Тези хора притежават силна борбеност и дух. Засилената енергия, с която са родени, може да ги направи истински лидери и водачи или силно агресивни и нервни хора. Тази позиция на Луната е особена, защото нежната страна на човека (която символизира Луната), се демонстрира по по-остър и рязък начин.

Луна в Телец

При тази позиция на Луната хората изпитва нужда да се отдадат на потребностите на тялото – храна, сън, секс. Това не е проблем, стига всичко да е в умерени количества, въпреки че тези хора са склонни да злоупотребяват в тази област и в резултат на това могат да качат повечко килограми заради ненаситната си природа или да изгубят ценно време от живота си в леглото. Харесват скъпите и лъскави вещи и отново при липса на контрол, могат да се превърнат в меркантилни личности, при които парите са главна или единствена цел.

Луна в Близнаци

Бърборковците, които не спират да ви заливат с информация, вероятно имат Луна в Близнаци в хороскопа си. Те имат нужда непрекъснато да черпят информация от непрестанни източници. Трудно могат да се задържат вкъщи и да се отдадат на усамотение. Винаги търсят нови контакти. Нужни са им разнообразни дейности, които все пак ще захвърлят след секунда, когато нещо ново привлече вниманието им.

Луна в Рак

Най-силната позиция на Луната е в Рак. Там тя е „у дома си“ и действа по-силно откъдето и да е другаде. Майчинският инстинкт действа на изключително високо ниво и нуждата от семейство и деца е огромна. Тези хора вътрешно се нуждаят от някого, за когото да се грижат и да обичат. Разбира се, те не раздават любовта си безусловно. Търсят перфектния партньор, който да застане до тях и да ги дарява със същата тази топлина и обич. 

Луна в Лъв

Човекът с Луна в Лъва винаги ще го познаете. Той е в центъра на прожекторите и чака вашите аплодисменти. За него е много важно да се изявява непрестанно и да бъде в полезрението на всички. Всякакъв вид пренебрежение и незаинтересованост към него би „наранило“ Луната му за много дълго време. Обсипването с комплименти и похвали е най-правилният подход към тези хора.

Луна в Дева

Ако искате някой да ви свърши работа безупречно, обърнете се към този човек, който притежава Луна в Дева. Всяка негова дейност, може да отнема повече време, но резултатът ще бъде съвършен. Лошото е, че той е взискателен не само към себе си, но и към всички останали, а на „обикновените“ хора им е малко трудно да покрият изискванията на човек с Луна в Дева.

Луна във Везни

Хората с Луна във Везни имат нужда да бъдат красиви. Те отделят много време за външния си вид и не могат да си позволят да излязат от вкъщи с небрежно облекло или не дай си Боже - с неизгладена риза. Дори във фитнеса ще ги видите в целия им блясък, с грим и прическа и прецизно избран спортен костюм.

Луна в Скорпион

Твърди се, че тази позиция на Луната е неблагоприятна. Има своите минуси като егоизъм и мания за властване, но хората с Луна в Скорпион са тези, които нищо не може „да ги убие“. Тъй като Скорпионът дава най-силното самовъзстановяване и в този случай насочва енергията си на вътрешно ниво - може да се счита, че тези хора са много силни емоционално и биха преживели всичко.

Луна в Стрелец

Тази позиция на Луната се среща често при хора от смесени бракове (майка чужденка) или хора, които избират партньорът им да бъде от друга националност. По природа са силно възвишени и знанията, които имат, са задълбочени. Не се задоволяват с повърхностни дейности. Могат да бъдат много набожни и силно религиозни.

Луна в Козирог

Луна в Козирог... трудна работа. Това е сложно съчетание между емоция и здрав разум. Тези хора могат да контролират емоциите си и винаги да ги прекарат през призмата на ума. Трудно и почти невъзможно е да промениш мнението им. Те създават здрави и стабилни семейства и често се обвързват с по-възрастни партньори.

Луна във Водолей

Ако смятате, че човекът до вас не е способен на дълготрайно обвързване и скандалите ви винаги се въртят около неговата „липса на свобода“, явно той е с Луна във Водолей. Ако искате да задържите подобен човек, не го притискайте и го оставете да си бъде по свой начин независим. Такива хора са най-склонни към изневери, но ако вие му дадете пълното си доверие, можете да разчитате на неговата лоялност. При хора с повече от един брак, често се забелязва тази позиция на Луната.

Луна в Риби

„Бий ме , обичам те“ . Така може да се разглежда положението на Луната в Риби. За повечето хора е неразбираемо и нелогично, но личностите с Луна в Риби са щастливи и доволни, ако в живота им непрестанно има някакви драми. Спокойствието не е за тях. Те искат някой да тича след тях или те да тичат след някого. Споделената любов бързо им омръзва и отново се впускат в търсене на човека, който ще ги „ нарани“.

dama.bg

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама
Реклама

Зад всяка успешна жена... стои кош с мръсно пране.

Сали Форт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама