Милена Иванова, нумеролог: Само една от новите партии ще донесе богатство на България


Милена Иванова, нумеролог: Само една от новите партии ще донесе богатство на България
Снимка: Личен архив

Броени дни преди изборите: Какви тайни разкрива подредбата на цифрите за трите нови партии – тези на Слави, Мая Манолова и Божков.

Г-жо Иванова, какво казват числата за новите партии и за изборите като цяло? Имат ли шанс и ще има ли нови управляващи?

Направих доста задълбочени изследвания на данните на трите най-нови и най-популярни партии в медийното пространство – „Има такъв народ“, „Изправи се! Мутри вън“ и гражданска платформа „Българско лято“. Изчисленията показаха, че и трите формации ще успеят да влязат в парламента. Ще започна с партията, която ме изненада най-много.

Нумерологичната вибрация на името „Българско лято" е с вибрация 3 на първо ниво и вибрация 7 на второ ниво, което дава обща нумерологична карта при път на живота 1.

Вибрация 3 показва, че партията печели все повече доверието на хората и много гласоподавалтели ще дадат своя глас на „Българско лято“. Тази вибрация демонстрира много добра възприемчивост, синхрон, взаимопомощ и партньорство в полза на обществото и на България. На второ ниво вибрация 7 дава знак за преговори и комуникация с чужбина, за добро международно позициониране и привличане на големи чуждестранни инвеститори в България. Общата нумерологична карта на името се нарича пълна карта при път на живота 1, което е знакът за ново начало за България, пълен рестарт и обновление, силно оживление и преговори за силна коалиция. По всичко личи, че партията има шанс да влезе управлението и това неминуемо ще даде нов силен тласък за България, ще открие напълно нови възможности и хоризонти пред нас като общество. Геометрията на картата показва трайна промяна и отстояване на твърда, мъжка, непоколебима позиция.

Партията „Българско лято“ е регистрирана в ден с път на живота 8, който подсигурява трайни капиталовложения, умело справяне с трудни и непосилни за другите предизвикателство. Цифрата 8 носи много голям заряд за финанси – при нея могат да се очакват наливане на много пари в бюджета, натрупване на големи ресури за България и всичко това ще се канализира в полза на семействата. Обшата нумерология между името на партия ,,Българско лято" и датата и на регистрация дава пълна нумерологична карта при 2, което може да се отрази при първоначалните предизборни битки. Вибрацията е за спорове, конфликт на интереси, разделение на лагери, но крайно споразумение. Всичко ще става по-бавно с трудности, но накрая ще е както трябва. Като краен резултат всеки си научава уроците и всичко се случва в името на дългосрочно постигнатите цели и доброто за България.

Нумерологичната вибрация на името на  партия ,,Изправи се мутри вън" е с пълна нумерологична карта при път на живота 2 на първо ниво, което дава конфликти и трудна коалиция, бих казала дори пазарлък и откази за споразумения. Нумерологичната комбинация на трето и четвърто име (мутри вън) образува кармичен кръст при 5 без числото 7 в нумерологичната карта, който дава спънки, нещата не се случват както трябва и както сме ги очаквали, по неправилен начин, загуби за обществото, игра не по правилата. Нещо задкулисно се случва, истината не е на яве. Означава още и забрана за случване, изкушение в погрешна посока, измама, правене на договорки на сила. Името не е благоприятно и е показател за разплащане на обществена карма и сблъсък. С това име партията категорично няма да е в полза на народа. Няма дългосрочна благословия за добро управление и трайните резултати ще доведат до загуба на късмет за българите и липса на лидер при управление.

Въпреки това партията има добри шансове спрямо датата на регистрация и учреждението, което дава карта на богатство при път на живота 1. Това позволява добра избирателна активност и възможност за влизане в парламента.

Партия ,,Има такъв народ“ е с най-благоприятното и добро име от всички. Общата нумерологична карта на трите имена е пълна карта при път на живота 1 на първо ниво, което абсолютно гарантира първенство и категорично случване. Ако наистина стане първа политическа сила ще има възможност за новости, рестарт и обновление. На второ ниво имената  правят общт сбор 6 - радост от постигнатото, въпреки бурните емоции, шума, обвиненията и експлозията. Всичко се случва с радост, задоволство и по шумния, еспресивен начин. Любопитното тук е, че въпреки успеха, бъдещето на партията е със срок не по-голям от десет години, сякаш няма да успеят да просъществуват дълго

А номерата на бюлетините, които изтеглиха?

Най-добрият номер от трите е 15. Бюлетина номер 15 носи вибрация на радост, бурна емоция до краен предел, отдаденост, разбуждане на страсти, непринудена радост от постигнатото. Тя носи още и много ,,пожар" в себе си, вдигане на шум, показни разкрития и преобръщане на модела.

Бюлетина 22, дава сбор 4, който е сигнал за трудности, конфликти и напрежение.

Мая Манолова е в година с път на живота 5, което спрямо личната и нумерологична карта дава ефект и краен резултат от случилото се за годината 8. Бюлетината на партията също е номер 8. Това вещае категорично бавно и трудно случване, с много компромиси.

А датата на изборите?

Самата датата на изборите като дневен нумерологичен код е петица, с геометрия която показва внезапно обръщане на нещата, тип „очаквай неочакваното“, активизира избора на хората за разлика от предходната и налага наложителни договорки и споразумения. Дори и да не искат, правителство ще се състави. Пред България има възможност за избор на два противоположни пътя. В дългосрочен план датата 11.07 е много по-добра от предходната и дава по-добри възможности за случване и развитие в по-добра посока за България.

Как стоят нещата с рождените дати на лидерите?

Слави е неизбежен лидер. Дневната му нумерологична карта към деня на избора образува пълна геометрия при път на живота 1. Той повежда новото начало за България. От тук тръгват промени, които ще се трасформират през различни форми и ще се наложи партията да се справя с неочаквани обрати. „Има такъв народ'' е неочакваното добро или по-малкото зло за страната.

Според деня на избора и личния месец, в който се намира Мая Манолова, нумерологията показва трудности, борба, но и отстояване на позиция до край. Всичко се случва при крайно напрежение, наложителна смяна на стратегията, чрез ум и правилна политика. Резултатът, дори да се увенчае с успех, ще е при максимално изцеждане на силите. Личната и дневна нумерологична карта дава резултат 6, което води до крайни емоции, шумни изказвазния и продължително затишие след това. Ще се разпалват страсти и емоции, но без навлизане в дълбочина на проблемите и решаването им. Повече гръмки приказки, по-малко добре свършена работа

Нумерологичната карта на лидера на партията Васил Божков, която е геометрия стрелка към 3 с път на живота 3, образува пълна нумерологична карта при пет. Петицата е игра по правилата, ред, законност и дисциплина. Всичко се случва в нормата и закона, в противен случай нарушителите ги очакват сериозни наказания. Налагане на нови правила, закони и разпоредби. Всичко се случва едновременно, хармонично и в система. Наблюдава се силна симбиоза между раздвижване и контрол.

Интересно е обаче, че и при Слави и при Божков, които са изключително силни  лидери, има още две забележителни според нумерологията водачи.

Кои са те и какво показват вашите изчисления за тях?

Кристиян Богоев силно блести нумерологично от листите на „Българско лято“. Мисля, че водеше листата във Варна. Тази година му е изключително силна и има много добри шансове за развитие и налагане в желаната посока. Нумерологичната му карта спрямо деня на изборите е с геометрия карта на богатството при път на живота 3. Това дава високи шансове, възможност да се следва истината и тя да бъде извадена на яве. Ще успее да се наложи като лидер и да даде добри възможности за развитие на партията в синхрон с интересите на хората, които представлява. Силната му страна ще е при преговорите в парламента, където винаги ще успява да извоюва договорки за доброто на всички страни. Спрямо рожденната му нумерологична карта и името на партията се оформя геометри при път на живота 5, която хем внася яснота, хем потушава конфликти. Изключително ярка, ерудирана личност.

Мика Зайкова е истинска звезда в екипа на Слави. Заедно те правят добра комбинация за старт, добро начало и успешен избор. В дългосрочен план обаче излиза, че няма да се разбират добре, вероятно заради силната воля за контрол на Слави.

Иначе самата Мика има съдбовна роля, която ще е с положителен ефект като начало и първо поставяне на планове и цели. Тя допринася чрез опит и умел диалог да се постига желаното. Добър медиатор и ценен учител.

Коя партия ще помогне на хората да живеят по-добре?

Като избирател не мога да преценя, но спрямо нумерологията има само една партия, която има картата на богатството в себе си и това е БЛ. Останалите също имат добри показатели, но по-скоро на ниво политики и борби в парламента.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Вземете разбитото си сърце и го превърнете в изкуство.

Кари Фишър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама