Нашите баби и дядовци никога не умират, те живеят в сърцата ни!


Нашите баби и дядовци никога не умират, те живеят в сърцата ни!
Снимка: iStock/Guliver

Бабите и дядовците не умират, ние просто не ги виждаме. Те са завинаги дълбоко в сърцата ни. Дори днес бихме искали да чуем техния глас и да слушаме какво ни казват. Липсва ни тяхната нежност, любов и грижа.

Раздялата с бабите и дядовците обикновено е първото нещо, което трябва да преживеем. Вероятно първото „Сбогом“, което трябва да кажем. Колкото и да не ни се иска...

Освен това бабите и дядовците развиват специални отношения с внуците си. Тази силна връзка ни учи на любов, признателност и уважение. Но загубата на баба и дядо може значително да повлияе на детето.

Ето защо бихме искали да се спрем на този въпрос.

Оценете ги, докато ги имате!

Наистина е привилегия да имате дядо и баба, които ще бъдат с вас, докато не достигнете пълнолетие (поне). Губейки ги след това, вие ще страдате- това е факт. Но това е животът! Освен това, когато сме деца, ние не разбираме степента на загубите, защото не можем да обясним и разберем напълно какво се е случило с дядо и баба. В резултат на това сбогуването не е толкова тежко.

Не мислете за тези дни, те ще дойдат колкото и да не ни се иска. По-добре ценете баба си и дядо си, докато са тук, при вас. Обичайте ги, помагайте им, слушайте ги и приемете всички уроци, които ще ви дадат.

Те винаги присъстват в живота ни!

Може да не вярвате в това, но бабите и дядовците винаги присъстват в живота ни. Те са разположени на най-често срещаните места, които сте споделяли в семейството. Освен това бабите и дядовците винаги ще имат място в сърцето ни- ето защо те никога не умират. Ще ни ръководят със своята памет.

В допълнение, те присъстват във всяко нещо, което са направили с ръцете си. Това може да бъде рокля, мебели или нещо друго, което са оставили за вас. Така че, пазете тези сувенири и се грижете за тях.

Мъдростта, която получихме от тях, историите, които те споделиха, ще ни покажат пътя. Те винаги ще ни помагат. Те ни показват как да бъдем себе си и как да се справим с трудностите!

ВСЕКИ ДЕН Е СПЕЦИАЛЕН - ИЗЖИВЕЙТЕ ГО!

Заедно в тишина

Ние не ги чуваме и не виждаме, но обичта им трае вечно. Нашите баби и дядовци са в най-простите неща. Дори в тези изтъркани стари реликви. Това, което можем да направим, е да ги обичаме и помним всеки ден.

Това е вид любов, която надхвърля думите. Ето как изглежда истинската вечност! Любовта на нашите баби и дядовци е нещо, което не можем да си позволим да забравим. Така че пазете ги в сърцата си!

Но не забравяйте да се усмихнете. Споделете грижите, любовта и признателността, които вашите баби и дядовци са ви дали. Така можете да почетете паметта им и да покажете, че наистина сте научили нещо невероятно от тях.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Вземете разбитото си сърце и го превърнете в изкуство.

Кари Фишър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама