Наталия Кобилкина с 10 съвета за позитивно мислене


Наталия Кобилкина с 10 съвета за позитивно мислене
Снимка: iStock/Guliver

Десетте свои тайни за позитивно мислене сподели Наталия Кобилкина в предаването "Десет“ по Bulgaria ON AIR тази сутрин.

"Съжалявам, че ме свързват само със секс", призна тя, като подчерта, че работата й като сексолог е едва 10% от всичко, което прави.

Пред водещата Ирина Белчева Кобилкина разкри техниките, с които успява да отблъсне отрицателната енергия и негативните емоции от живота си, даде 100%-ова формула за привличане на романтични преживявания, както и практични съвети за това как да реализираме желанията си и да сме в кондиция с тялото си.

Ето какво помага на Кобилкина всеки ден да слага "розовите очила”:

1. Забравете черното – носете само цветни дрехи за по-добра енергия. Комбинацията розово с червено привлича любовта и секса.

2. Намирайте позитивна нотка дори и в най-драматичните ситуации.

3. Отделяйте време за себе си. Най-важните неща се случват по време на покой, когато сме сами с мислите си.

4. Трансформирайте негативните емоции в положителни – човек сам избира дали да бъде щастлив. Отворете очите си за красотата около вас.

5. Откажете се да бъдете прави за всичко на всяка цена. Това ще закрепи романтичните и професионалните ви отношения с хората.

6. Не споделяйте неща, които все още не са се реализирали, за да не нарушите енергията и да не ги провалите. Изчакайте 3 месеца преди да разкриете нещо за себе си.

7. Вярвайте във Вселената. Когато много искате нещо, цялата Вселена ще ви помогне да го реализирате.

8. Всеки човек трябва да яде правилната за него храна. Колкото по-земен тип сте, толкова по-голяма нужда имате от месо. А ако сте от по-духовните и сензитивни хора, трябва да избягвате месото, може дори да ви навреди.

9. Спрете да бъдете перфекционисти. Всеки човек трябва да се изправи пред страховете и фобиите си - нарушете всичките си правила, за да се промените.

10. Смехът побеждава всичко. Смеейки се, пречите на обидите и страховете да ви засегнат.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Най-голямата болест в днешните времена е да не бъдете обичани.

Принцеса Даяна

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама