Никога не казвай „Не съм такава жена”


Никога не казвай „Не съм такава жена”
Снимка: iStock/Guliver

Нищо не ти се случва заради начина, по който изглеждаш, начина, по който се обличаш или начина, по който се държиш. Всичко се случва, защото някой решава да го направи. Винаги помни това.

Той не те напусна, защото не беше способна да обичаш или защото нещо ти липсваше. Той си тръгна, защото така реши. Не се обвинявай за провала на една връзка, защото не е по твоя вина. Той не беше готов да те обича по начина, по който заслужаваш и това е негова загуба.

15 МАНТРИ, КОИТО ЩЕ ВИ НАКАРАТ ДА ЗАОБИЧАТЕ СЕБЕ СИ

Ти не си от жените, които се нуждаят от някой, който да ги завърши, защото си цяла. Не си провалила първата ви среща, защото не си спала с него. Достатъчно си силна, за да повярваш в себе си и да знаеш стойността си и само този, който е достоен за теб, ще остане.

Ако той не ти се обади или не ти изпрати съобщение след няколко срещи, това не е защото си била твърде еди каква си. Приеми, че той просто не е бил готов да се ангажира и това няма нищо общо с теб. Не е нужно да си от този тип жени, които са там, за да валидират мъжа и да погалят егото му. Ти си много по-добра.

Нищо лошо, което се случва, не е заради теб - лошите неща се случват, защото някой решава да ги направи. Никога не мисли по-ниско за себе си заради това как се обличаш, как изглеждаш или коя си.

Откажи се от идеята, че трябва да си „такава” жена, за да намериш някого. Единственото нещо, което винаги трябва да се опитваш да бъдеш, е добър човек. Спри да отговаряш на очакванията и стандартите на другите за това каква трябва да бъде желаната жена. И най-вече стига с това „Не съм такава жена”.

Обществото винаги ще се опитва да те притиска в кутията си, но в крайна сметка ти си тази, която живее живота си, така че бъди жената, която те прави щастлива. Бъди жената, която е вярна на себе си. Бъди каквато си искаш. Бъди себе си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Силна


Реклама
Реклама

Никога не преставай да се усмихваш, дори когато ти е тъжно, някой може да се влюби в усмивката ти.

Маркес

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама