Няма по-силна и мощна жена от тази, която е била наранена


Няма по-силна и мощна жена от тази, която е била наранена
Снимка: iStock/Guliver

Случвало ли ви се е да сте в ситуация, в която не сте имали друг избор освен да се отдалечите от човек, когото сте знаели, че никога не е бил подходящ за вас? В ситуация, в която единственият вариант за вас беше да бъдете достатъчно силни, за да вземете натрошените парчета от себе си и да продължите с живота си по най-добрият начин, по който бихте могли?

Ако сте преминали през нещо такова, то това е история за вас, за вашата вътрешна сила и за всичко, през което трябваше да преминете, за да продължите най-накрая да живеете живота си.

Това е история за момиче, което реши да продължи, въпреки че беше най-трудното нещо, което трябваше да направи. За едно момиче, което реши да предприеме тази стъпка, защото това беше единственият начин да се спаси.

История за момиче, което беше достатъчно смело да се отдалечи от някой, който я нараняваше, и от някой, който никога не заслужаваше да има място в живота й. История за едно момиче и опита й най-накрая да си върне контрола над живота си и да го вземе отново в свои ръце.

Това е история за момиче, което избра себе си над този токсичен мъж, когото обичаше и което се преструваше, че се чувства обичано. За едно момиче, което реши да остави всичко негативно зад себе си. Да остави цялата болка в миналото, където е принадлежала, и да премине към по-светлото бъдеще, което заслужаваше.

Дълго време тя се бори с чувствата си. Тя се бори с този човек, който непрекъснато се опитваше да я хване обратно в кръга си от лъжи и манипулации. Тя се бори с цялото бъдеще, което беше планирала за двамата.

Но когато погледна реалистично на нещата, видя истината. Видя, че той не полага никакви усилия в отношенията им. Тя видя, че той никога не я обича така, както трябва и че я използва.

Най-вече тя видя, че той не е човекът, който я заслужава и осъзна, че може да живее и без него.

ДО МОМИЧЕТАТА, КОИТО НЕ СПИРАТ ДА СЕ БОРЯТ

Накрая видя колко мощна е тя всъщност. Разбра, че той я прави слаба през цялото време, защото се страхуваше от силата й. Тя видя, че през цялото време той я беше сплашвал, защото се страхуваше, че накрая ще види истинските му цветове.

Точно това се случи. Тя се отдалечи от него, продължи с живота си и никога не погледна назад.

Знаеше, че е по-силна от цялата болка. Знаеше, че може да го направи. Знаеше, че трябва да продължи!

И най-накрая продължи напред. Тя продължи да живее живота си, сякаш този човек никога не е съществувал. Показа на света колко е силна и смела.

Тя пренасочи цялата любов, която изпитваше към този човек към себе си. Тя започна да обича себе си по начина, по който го обичаше. Тя започна да се отнася внимателно към себе си и най-накрая даде приоритет на себе си. Защото беше време да започне живота си на чисто.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама
Реклама

Животът е възмутителен, когато мислиш за него, и прекрасен, когато го живееш.

Карол Корд

Най-четени | Най-нови


 • Българските книги, които всяка жена...
  Българските книги, които всяка жена трябва да прочете

  Дори да не сте голям фен на прелистването на страници, факт е, че четенето на книги може да направи чудеса за нашите умствени способности, настроение и чувства. В случай, че се нуждаете от малко вдъхновение, ето няколко книги на български автори, които определено си заслужават! „Пътуване към себе...

 • Зодиите, които ще забогатеят през ЮНИ...
  Зодиите, които ще забогатеят през ЮНИ

  Страхотни изненади очакват някои от зодиите в началото на лятото. На големи печалби през юни ще се радват 3 от зодиакалните знаци. Вижте кои: Везни Повечето Везни не вярват в късмета си. Особено през изминалите месеци, когато сякаш всичко беше срещу тях. Е, сега нещата ще се променят. Рязко ще забогатеете...

 • Виктория Капитонова: Общувам добре...
  Виктория Капитонова: Общувам добре с всички от "Ергенът"

  Виктория е на 27 години, родом от гр. Чебоксари, Русия. Тя спечели риалити формата "Ергенът", но заедно с победата, успя да си навлече и гнева на зрителите. Красавицата, която си изкарва прехраната като инфлуенсър, за поредна седмица е блокирана в социалните мрежи. В крайна сметка тя успя да се свърже...

 • Зодиите, които ще имат голям КЪСМЕТ...
  Зодиите, които ще имат голям КЪСМЕТ през юни

  Свързваме месец юни с началото на любимия на всички сезон – лятото. Плаж, слънце, коктейли и приятна компания… какво повече да искаш? Може би малко късмет, който да направи живота още по-приятен. Е, за някои зодиакални знаци месец юни ще е изключително късметлийски. Дали през месец юни късметът...

 • Виц за днес, 25 май...
  Виц за днес, 25 май

  Хванал веднъж един момък златната рибка. - Пусни ме, момко - рекла с човешки глас тя - ще ти изпълня едно желание, каквото поискаш! Злато, богатства, красиви жени, мъдрост - само кажи! - Винаги съм бил прост - казал момъкът - затова искам мъдрост! И златната рибка го дарила с цялата мъдрост на света....

 • Хороскоп за днес, 24 май...
  Хороскоп за днес, 24 май

  Овен Този вторник си сложете розовите очила. Щом сте живи и здрави, всичко е поправимо. А вие дори нямате сериозни проблеми. Телец Страхът не е добър съветник. Така се ограничавате да разберете какво точно може да се случи, а то вероятно не е толкова лошо, колкото го рисува въображението ви. Късметче...

виж всички виж всички
Реклама
Реклама