Няма по-силна и мощна жена от тази, която е била наранена


Няма по-силна и мощна жена от тази, която е била наранена
Снимка: iStock/Guliver

Случвало ли ви се е да сте в ситуация, в която не сте имали друг избор освен да се отдалечите от човек, когото сте знаели, че никога не е бил подходящ за вас? В ситуация, в която единственият вариант за вас беше да бъдете достатъчно силни, за да вземете натрошените парчета от себе си и да продължите с живота си по най-добрият начин, по който бихте могли?

Ако сте преминали през нещо такова, то това е история за вас, за вашата вътрешна сила и за всичко, през което трябваше да преминете, за да продължите най-накрая да живеете живота си.

Това е история за момиче, което реши да продължи, въпреки че беше най-трудното нещо, което трябваше да направи. За едно момиче, което реши да предприеме тази стъпка, защото това беше единственият начин да се спаси.

История за момиче, което беше достатъчно смело да се отдалечи от някой, който я нараняваше, и от някой, който никога не заслужаваше да има място в живота й. История за едно момиче и опита й най-накрая да си върне контрола над живота си и да го вземе отново в свои ръце.

Това е история за момиче, което избра себе си над този токсичен мъж, когото обичаше и което се преструваше, че се чувства обичано. За едно момиче, което реши да остави всичко негативно зад себе си. Да остави цялата болка в миналото, където е принадлежала, и да премине към по-светлото бъдеще, което заслужаваше.

Дълго време тя се бори с чувствата си. Тя се бори с този човек, който непрекъснато се опитваше да я хване обратно в кръга си от лъжи и манипулации. Тя се бори с цялото бъдеще, което беше планирала за двамата.

Но когато погледна реалистично на нещата, видя истината. Видя, че той не полага никакви усилия в отношенията им. Тя видя, че той никога не я обича така, както трябва и че я използва.

Най-вече тя видя, че той не е човекът, който я заслужава и осъзна, че може да живее и без него.

ДО МОМИЧЕТАТА, КОИТО НЕ СПИРАТ ДА СЕ БОРЯТ

Накрая видя колко мощна е тя всъщност. Разбра, че той я прави слаба през цялото време, защото се страхуваше от силата й. Тя видя, че през цялото време той я беше сплашвал, защото се страхуваше, че накрая ще види истинските му цветове.

Точно това се случи. Тя се отдалечи от него, продължи с живота си и никога не погледна назад.

Знаеше, че е по-силна от цялата болка. Знаеше, че може да го направи. Знаеше, че трябва да продължи!

И най-накрая продължи напред. Тя продължи да живее живота си, сякаш този човек никога не е съществувал. Показа на света колко е силна и смела.

Тя пренасочи цялата любов, която изпитваше към този човек към себе си. Тя започна да обича себе си по начина, по който го обичаше. Тя започна да се отнася внимателно към себе си и най-накрая даде приоритет на себе си. Защото беше време да започне живота си на чисто.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

С думи също може да се докосва. Дори по-нежно, отколкото с длани.

Януш Вишневски

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама