До момичетата, които не спират да се борят


До момичетата, които не спират да се борят
Снимка: iStock

Скъпи момичета,

Виждам вашето усилие. Знам колко се опитвате. Знам, че имате чувството, че обикаляте в кръг и правите едни и същи неща постоянно. Знам, че мислите, че всичко е напразно, защото не стигате никъде.

Искам да ви уверя, че всичко ще е наред, стига да сте до мен. Искам да изтрия сълзите от очите ви. Искам да погледна дълбоко в стъклените ви подпухнали очи и да видя, че все още там има надежда. Искам да ви се усмихна, защото знам, че докато сте до мен, всичко ще е наред.

Ще уважавам вашата упорита работа и ще ви ценя. Знам, че в края на деня имате нужда от почивка. Знам, че сте работили усилено и няма нужда да се прибирате вкъщи и да го правите отново заради мен. Искам да знаете, че знам, че давате най-доброто от себе си.

Знам, че искате да направите света по-добро място. Наясно сте, че всяка промяна, която правите, е като малка капка в океана, но никога няма да спрете. Искате да вдъхновите другите да правят същото, защото заедно сме по-силни и можем да променим света.

Знам, че се съмнявате в себе си ежедневно. Но искам да знаете, че съм на ваша страна. Ще ви бъда опора и можете да се облегнете на мен, когато се чувствате уморени и чувствате, че не можете да се борите повече. Можете да ми се доверите, защото ще ви помогна.

Знам, че давате всичко възможно да направите хората щастливи. Но внимавайте, защото пренебрегвате себе си по този начин Вие издържате на болката, стреса и натиска, но никога няма да допуснете някой да го разбере. Продължавате да се преструвате, че всичко е наред, когато всъщност сте на прага на счупване.

ДОРИ И В НАЙ-МРАЧНИТЕ ВРЕМЕНА, НЕ ГУБЕТЕ СВОЯТА ВЯРА И ДОБРОТА

Гордея се с вас и с всичко, което постигнахте досега. Но, забавете малко. Нещата не трябва да се правят толкова бързо. Този натиск, който изпитвате, ще ви разкъса. Този натиск не е реален. Това е в главата ви и ако организирате мислите и целите си, ще видите, че имате цялото време на този свят да правите каквото искате.

Моля ви, поспрете се малко. Починете и се погрижете за себе си. Трябва да уважавате тялото и ума си и не трябва да се насилвате прекалено много. По-добре е да си починете сега и да продължите с пълна сила, когато сте готови.

Не се съмнявам във вас, нито за секунда. Знам, че сте способни на велики неща и знам, че тепърва предстоят. Празнувайте победите си, работете усилено, но бъдете умни и си почивайте, когато чувствате, че имате нужда от това.

В крайна сметка всичко ще свърши така, както сте искали. Само малко почакайте...

С любов,

Най-скъпият ви човек

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Силна


Реклама

Жените наистина управляват света. Още не са го осъзнали. Когато го осъзнаят, ние всички ще сме в голяма беда.

Доктор Леон

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама