Ако една жена уважава себе си, тя никога няма да толерира тези неща!


Ако една жена уважава себе си, тя никога няма да толерира тези неща!
Снимка: iStock/Guliver

Въпреки че всяка уважаваща себе си жена може да бъде сладка и сдържана, това не означава, че търпението ѝ никога няма да свърши. Всъщност при такъв човек два компонента се вписват много хармонично: първо - директност и увереност, и второ - състрадание и нежност.

Факт е, че тези жени привличат погледите на всички не само заради своя външен вид, но и с перфектно поведение. Ако една жена уважава себе си, тя никога няма да толерира следните неща:

Постоянни конфликти и драми

Уважаващата себе си жена никога няма да търпи хора, които постоянно драматизират нещата и създават конфликти. Такива ситуации са просто непоносими за нея, защото тя стои далеч от подобни глупости. Следователно такава жена никога не клюкарства, не осъжда и не обсъжда всяка стъпка на другите хора.

Освен това, тя разбира, че всеки човек има добри и лоши дни, има сривове, но ако някой е любител на безкрайни драми и се опита да "натовари" емоциите на другите, тя просто си тръгва.

Неуважение

Тази жена знае, че никой няма право да я унижава или по някакъв начин да я наранява. Ако се интересувате как се справя с такива хора, тогава ще ви отговорим: "Няма начин!". Тя просто не общува с тях повече от една секунда. Не понася неуважителни хора и веднага ги изхвърля от живота си.

Всяка уважаваща себе си жена знае, че ако някой каже нещо обидно и унизително за нея, тогава тези думи характеризират само тези хора, а не нея. Между другото, тя ще защитава всеки друг човек, който е станал жертва на такова отношение.

5 КАЧЕСТВА, КОЕТО ТЕ ПРАВЯТ ДОБРА ЖЕНА

Когато тя не е оценена

Тя работи усилено, за да постигне всичко, което има в този момент от живота си. Следователно, ако някой се съмнява дали тя е достатъчно добра или компетентна за някаква задача, ще го приеме като шамар в лицето. Няма да каже нищо или да доказва на другите, че не са прави. Тази жена просто няма време или желание за такива неща

Тя ще каже в очите на хората всичко, което мисли за техните действия и думи, и ще отиде на място, където нейните таланти и способности ще бъдат оценени. В крайна сметка не може всички да я харесват - тя не е ценна монета. Но вярва в себе си, уважава се и ще намери хората, които също ще я уважават и ценят.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Силна


Реклама

Няма нищо благородно в това да бъдеш по-високо от другия. Истинско благородство има тогава, когато човек застава над предишното си Аз.

Ърнест Хемингуей

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама