Още 100 "Истории за лека нощ за момичета бунтарки 2"


Още 100 "Истории за лека нощ за момичета бунтарки 2"
Снимка: Сиела

Съдбите на кралици, активистки, изобретателки, актриси оживяват, разказани по удивителен начин. Какво е общото между Мери Шели, Нефертити, Вивиан Майер, Одри Хепбърн, Мата Хари и всяко момиче по света? Че имат правото да бъдат всичко, което си поискат!

"Истории за лека нощ за момичета бунтарки 2" – продължението на сензационния бестселър на "New York Times" от Елена Фавили и Франческа Кавало – се появява на българския пазар с нови 100 истории, които вече вдъхновиха момичетата по целия свят да мечтаят повече, да се стремят все по-нагоре и да се борят с все сила.

Втората част от книгата, преведена на повече от четиридесет езика, включва разкази, събрани от цял свят – за изцяло женския отряд срещу бракониери в Южна Африка, за азиатско-американската пожарникарка, за ирландката, която си построила самолет и летяла с него – и показва, че приказките могат да се сбъдват.

В "Истории за лека нощ за момичета бунтарки 2" ще откриете портретите на кралици и активистки, астронавтки и изобретателки, фотографки и писателки, спортистки и музикантки – всички до една с удивителни съдби, които показват, че няма нищо невъзможно. Всичко, което те имат да кажат, е много простичко, но е нещо, което често забравяме и имаме нужда да си припомняме, а именно:

"Мили момичета бунтарки, не забравяйте:

ВИЕ сте обещанието,

Вие сте силата,

Не отстъпвайте и всички ще се движим напред."

Защото само най-смелите могат да променят света.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Силна


Реклама

В човешкото сърце винаги остава поне една капка сила - докато е живо, докато се надява, докато вярва.

Самуил, Димитър Талев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама