По женски на чаша вино


По женски на чаша вино

През лятото едно от нещата, които най-много обичам, е да се виждам с приятелите си. Времето е повече от подходящо да седнеш някъде навън и да поговориш с тях за всичко, което се случва в живота ти.

Беше петък вечер към 17 часа и вече отброявах последните минути от края на работния ден и началото на уикенда. Докато довършвах нещо, една от най-близките ми приятелки се обади с питане какви са плановете ми за вечерта. Нямах нищо организирано, затова бях отворена за всичко. Тя ми предложи да се съберем с приятелки в тях на терасата, където да поклюкарстваме по женски. Приех веднага.

Прибрах се вкъщи, взех си бърз душ, облякох нещо удобно и се запътих към нея. По пътя минах през магазина, за да взема нещо за пийване. Искаше ми се да е леко и разхлаждащо. Отидох към рафта с алкохол и докато се чудех какво да избера, погледът ми се спря на Frutino на Domaine Boyar – свежа комбинация от вино и натурален сок. Тази година имат два нови страхотни вкуса – Frutino Rosé с вишни и нар и Frutno Pinot Grigio с мента и лайм. Не можех да избера, затова взех и двете бутилки. И не съжалих.

И бялото вино, и розето определено са перфектни за жегите. Може да ги пиете чисти или да си направите коктейл с лед, парченца лимон и сода. И тъй като ние държим на качествените неща, Frutino ни спечелиха също, тъй като в тези нискоалкохолни плодови вина няма добавена захар, консерванти и оцветители.

Ние с приятелките ми дълго си говорихме, докато си пийвахме Frutino, направете го и вие с вашите.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Вземете разбитото си сърце и го превърнете в изкуство.

Кари Фишър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама