Преживяванията, които оставят белези и които ви променят, са част от житейската ви история


Преживяванията, които оставят белези и които ви променят, са част от житейската ви история
Снимка: iStock

Всеки човек носи със себе си емоционалния си багаж, който включва спомени и различни по сила преживявания, които не иска да пусне и да забрави.

Ако не се научите да се разтоварвате от токсичните и негативните преживявания, с времето ще започнете да трупат все повече тежест, а това има опустошително въздействие върху настроението и интимните връзки. Да се влачите постоянно и навсякъде с този товар, без от време на време да го разчиствате, води до трудно лечими емоционални и физически рани.

Когато се чувствате виновни, измамени, изоставени или просто тъжни, лесно може да се устремите към дъното и да се намразите.

КОГАТО МИСЛИТЕ, ЧЕ СТЕ ИЗГУБИЛИ ВСИЧКИ СИЛИ, ТОГАВА ИМАТЕ ПОНЕ ОЩЕ ТОЛКОВА

Преживяванията, които оставят белези и които ви променят, са част от житейската ви история.

Освободете се от тази тежест, като огледате емоционалния си багаж и проверите какво носите там. Размислете както върху нещата, които вие си сложил, както и върху онези, които други са прибавили.

Дайте си време и помислете!

Дори да не го виждате, вие всеки ден носите този багаж на раменете си. Дайте си сметка, че повечето от реакциите, които проявявате, са свързани с бремето, което носите със себе си. За да се освободите от него, се научете да различавате полезните от вредните неща.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Животът е дръзко приключение или нищо.

Хелън Келър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама