Пръстите на краката издават характера


Пръстите на краката издават характера
Снимка: Thinkstock/Guliver

Погледнете краката си и разберете какво може да се разбере за личността ви от тях.

1. Пръсти, които образуват нещо като триъгълна форма в горната част, принадлежат на активен и атлетичен човек. Той също така е творческа личност, който умее да мотивира и помага на околните. От друга страна, може да бъде много импулсивен и стресиран, което в крайна сметка се отразява и на другите.

2. Ако пръстите на краката са на една линия, този човек е подреден, последователен, стриктно спазва своите правила и принципи. Когато взима решения, го прави аналитично и обикновено не се подвежда от емоции.

3. Когато пръстите на краката са с наклон надолу, човекът обикновено има пропорционално тяло. Той  е общителен, обича да пътува и да научава нови неща. Неговият недостатък е, че е прекалено горделив и уверен, което в някои случаи води до ексцентрично поведение.


4. Това краче е по-скоро удължено, като някои пръсти покриват други. Смята се, че принадлежи на мечтател с "идеалистична душа", който не обича да показва всички черти от характера си. Той често сменя настроението си и реагира импулсивно.


 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

В действителност там, където не достигат разумните доводи, ги заменят с викове.

Леонардо да Винчи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама