Така ще привлечете парите и късмета към себе си


Така ще привлечете парите и късмета към себе си
Снимка: iStock

Чувствате ли се сякаш късметът често ви изневерява, а парите бягат в противоположна посока? Има и такива моменти в живота, но не трябва да се отчайвате, защото "няма да е все така".

Нуждаете се от помощници, които сякаш да ви заредят с положителна енергия и да ви мотивират да бъдете по-смели и решително. Това са скъпоценните камъни. Те няма да направят всичко вместо вас, разбира се! Трябва да положите усилия, но могат да ви помогнат и да ви дават необходимото предимство. С правилния подход и действия, кристалите ще се превърнат в инструмент и подкрепа за привличане на повече пари в живота ви.

Независимо от поставянето на целите - погасяване на кредити, увеличаване на спестяванията или по-големи доходи, кристалите ще се превърнат в спомагателен инструмент в този процес.

Какви кристали са ви необходими за привличане на богатство?

Пирит

Пирит, известен още като "златното на глупаците", е известен с това, че може да привлича пари, както и това, което оценявате най-много в живота си. Той активира мъжката енергия, която ни кара да се движим, помага ни да останем фокусирани и с лекота да увеличаваме силата на волята. Енергията на този камък допринася за успех във всяка област, свързана с финанси, и ви помага наистина да постигнете мечтите си.

Пирит позволява на човек да стане по-амбициран и го подканва към по-усърдна работа и успех. Медитацията с минерала ще ви обогати не само в буквалния смисъл, но и духовно. Неговата енергия събужда вътрешния воин.

Кварц

Прозрачният кварц е идеална база за програмиране на желанията. Той може да стане мощен съюзник по пътя към успеха, богатство и просперитета. Колкото по-дълго се използва скъпоценният камък, толкова повече информация ще натрупва и толкова по-силно ще засили вашите намерения.

НЕ ЗАБРАВЯЙ ДА БЛАГОДАРИШ НА БОГ ЗА ЛОШИТЕ ДНИ

Цитрин

Още от древни времена цитринът е бил считан за камък на търговците, тъй като се е смятало, че помага при придобиването и запазването на богатство и изобилие. Този кристал привлича добър късмет и ще бъде полезен за тези, които се нуждаят от успех в кариерата. Камъкът изгражда силата на волята и енергията в човек да въплъти идеите си в реалност чрез физически труд и постоянство.

Аметист

Аметистът е мощен камък за защита на духа и физическото тяло. Той излъчва изключително високи честоти и е скъпоценният камък на чакрите. Аметистът ви дава възможност да се въздържате от прекомерното внимание към такива неща като ненужни разходи и може да ви помогне да се отървете от лошите навици, които гонят успеха.

Ако сте предразположени към прекомерни разходи, опитайте се да носите аметист в портфейла си, за да не харчите прекалено много. Носенето на аметист също ще ви помогне да останете защитени от негативни влияния.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

Когато ти се даде възможност да бъдеш прав или добър, избери да бъдеш добър.

"Чудо"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама