10 фрази, които трябва да изречете пред огледалото, за да привлечете късмета


10 фрази, които трябва да изречете пред огледалото, за да привлечете късмета
Снимка: iStock/Guliver

От древни времена на огледалата се приписват специални свойства. Всеки ден заставаме пред огледалото с различно настроение. Но за да привлечем любовта и късмета в живота си, е важно да знаем какви думи да изречем пред огледалото.

Има думи, които никога не трябва да се изричат пред него. В края на краищата думите и фразите, изречени от вас, когато гледате отражението си, трябва да носят позитив и вяра в най-доброто.

Дори и да не сте доволни от нещо в себе си или в живота си, забравете за това, погледнете отражението си и уверено и силно произнесете фрази, в които трябва да присъстват следните думи: красота, здраве, щастие, любов, радост, ум, богатство, бодрост, сила, постижение. Как можете да използвате тези думи, когато гледате отражението си в огледало? Думите трябва да се изговарят, докато гледате себе си. 

1. "Аз съм красива и прекрасна"

За да обичате себе си, не е нужно да експериментирате с външния си вид - достатъчно е да приемете естествената си красота. Опитайте се да кажете „Аз съм най-красивата“ или „Аз съм красива и прекрасна“.

И след известно време наистина ще се почувствате красива. А дребните несъвършенства във външния вид ще станат ваш отличителен белег, придавайки ви уникален чар.

2. "Чувствам се страхотно"

Всеки човек се нуждае от добро здраве. И желанието да бъдем здрави е присъщо на всеки.

Повторете пред огледалото „Чувствам се страхотно“. Скоро ще забележите, че леките болежки са престанали да ви притесняват и посещенията ви при лекаря се разреждат.

ЦВЕТОВЕТЕ, КОИТО ЩЕ ПРИВЛЕКАТ КЪСМЕТА И ЩАСТИЕТО КЪМ ВАС

3. "Постигам щастие"

Разбира се, самото понятие „щастие“ е индивидуално за всеки човек. За някой щастието е любов, за друг - богатство, а за трети - изпълнението на съкровено желание.

Застанете пред огледалото и избройте всичко необходимо, за да бъдете щастливи.

4. "Искам да обичам и да бъда обичан"

Гледайки вашето отражение, кажете: „Искам да обичам и да бъда обичан“.
Бъдете сигурни, че след известно време ще откриете голямата любов.

5. "Наслаждавам се на всеки миг в живота си"

С течение на времето постоянната борба с лошото настроението ще спре да ви измъчва и ще имате много повече радостни моменти в живота.

6. "Обичам живота си и всичко в него"

Вероятно малцина от нас започват деня си с тези думи. Но ако  произнасяте тази проста фраза всеки ден пред огледалото, скоро ще почувствате различно отношение към живота си.

7. "Не се страхувам от нищо"

Много често човек се чувства безсилен по отношение на външни проблеми и вътрешни преживявания.

Кажете си: „Не се страхувам от нищо“.
Ще се почувствате заредени с енергия и ще можете да преодолеете страховете си. И недоброжелателите ще получат отпор от вас.

8. "Ще постигна всичките си цели. Не се страхувам от никакви пречки"

Концентрирайте се върху целите си и скоро те ще се сбъднат.

9. "Аз съм по-умен от другите"

Ако смятате, че нямате достатъчно познания в сравнение с вашите колеги и приятели, започвайте деня си с тази фраза и скоро ще забележите промяната.

10. "Искам да спечеля много пари"

 Понякога е напълно естествено човек да иска това, което не може да си позволи. Точно в този момент той мисли за финансовото си състояние и за подобряването му.

За да се случи това, всеки ден си повтаряйте пред огледалото: "Искам да спечеля много пари" или: "Искам да спечеля добри пари".

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Силна


Реклама

Никой не може да ви накара да се чувствате по-низши без вашето съгласие.

Елинор Рузвелт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама