Цветовете, които ще привлекат късмета и щастието към вас


Цветовете, които ще привлекат късмета и щастието към вас
Снимка: iStock

Енергията на цвета е способна да привлече късмет към човек. Ако използвате цветовата схема правилно, неприятностите ще изчезнат от живота ви, оставяйки място за позитивизъм и щастие.

Цветовете имат уникални енергийни вибрации, които могат да взаимодействат с човешкото биополе. Експертите са установили какви цветове могат да променят живота ви към по-добро, така че да ви е по-лесно да се справите с неприятностите и трудностите. Освен това можете да изберете правилната  цветова схема за гардероба си, за да бъдете винаги на вълната на успеха.

Белият цвят помага за зареждане с оптимизъм и изчистване на ума от негативни мисли. Този цвят не оставя място за униние, което е добро за активна работа и изграждане на лични отношения. Бялото ще донесе късмет в началото на всяка важна дейност. Можете да носите нещо бяло или да използвате този цвят в интериора.

Червеното освобождава енергия и ви позволява да постигнете благополучие чрез талант и решителност. Щастието в любовта ще се привлече с червени дрехи, а използването на цвят в интериора на дома ще привлече финансов късмет. Червеното символизира красотата и здравето, затова езотериците препоръчват да се консумират по-често червени храни и да не се забравя да се използват нюанси на този цвят в дрехите.

ЦВЯТ ЗА СПАЛНЯТА СПОРЕД ХАРАКТЕРА

Оранжевото ще разкрие романтични чувства във вас и няма да ви позволи да се отегчите дори в най-облачния ден. Светъл и весел цвят се използва за повишаване на настроението, както и при работа. Червените нюанси ще ви помогнат да се съсредоточите върху бизнеса, бързо да намерите изход от трудна ситуация и да избегнете конфликти.

Жълтото вдъхновява и помага да се изпълни съкровено желание. Енергията на този цвят ще ви даде сила, ако имате трудна работа или бизнес разговор. Ярките нюанси на жълтото развеселяват, а студените и заглушени ви позволяват да намерите общ език с най-недружелюбните хора.

Зеленото ще ви привлече паричен просперитет и здраве. Енергията на самата природа, съдържаща се в нюанси на зелено, дава сила и жизненост. Шам фъстъкът може да привлече истинска любов към живота, а изумрудените нюанси насочват мислите в бизнес посока.

ТИБЕТСКИ ТЕСТ РАЗКРИВА ВСИЧКО ЗА ЛИЧНОСТТА ВИ

Сините нюанси ще внесат хармония и усещане за мир в живота. Тези, които се нуждаят от спокойствие и увереност в способностите си, често трябва да използват богати сини нюанси. Бизнес преговорите ще бъдат успешни, ако в гардероба се използват тъмносини или бледосини нюанси.

Лилавото ви помага да се отървете от лошите навици. Чувствителността, събудена от този цвят, няма да позволи конфликти и обиди на скъпите им сърца хора. Цветът на патладжана ще ви донесе щастие във финансовите дела и ще ви спаси от прибързаните разходи.

Кафявият цвят носи енергията на творението. Използва се при закупуване на жилище, извършване на важни финансови транзакции и решаване на критични проблеми. В кафяв костюм ще имате по-голям шанс да привлечете подкрепата на могъщи хора.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

Най-смелата постъпка е да мислиш за себе си. Високо!

Коко Шанел

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама