6 начина за решаване на проблеми и привличане на късмет


6 начина за решаване на проблеми и привличане на късмет
Снимка: istock/Guliver

Проблеми, препятствия, провали - всичко това е познато на всеки човек. Ако следвате няколко прости правила, обаче, можете да заобиколите неприятностите и да накарате ситуацията да играе във ваша полза. Те ще ви помогнат да решите проблемите си и да привлечете късмет.

Правило номер 1

Визуализация. Представете си проблема възможно най-подробно и го напишете на лист хартия. Това ще ви помогне по-точно да осъзнаете проблема и да се отървете от негативните мисли. Спомняте ли си поговорката "хартията може да издържи"? И така, това се нарича арт терапия. Веднага щом завършите процеса на визуализация, откъснете хартията или я изгорете, като цяло, отървете се по какъвто и да е начин от лошите неща. Така вие ще "изхвърлите" проблема от себе си и той ще престане да оказва натиск върху вас.

Правило 2

Случва се в живота ви да има хора, които по някаква причина не са ви приятни. И най-вероятно те са като енергийни вампири. Вземат от положителната ви енергия и по този начин се чувствате зле. В тази ситуация ще ви е необходима и визуализация, и въображение. Представете си този човек като много малко същество, хлебарка например. Поставете го на дланта си и просто се отървете от него с най-добрите желания. Когато общувате с тези хора, мислено изградете стена или огледало. Те не са ви нужни в живота ви.

5 НАЧИНА ДА СЕ ПРЕДПАЗИТЕ ОТ ЕНЕРГИЙНИ ВАМПИРИ

Правило 3

Много е важно проблемът да се произнася на глас и след това да го контрастирате с всеки положителен момент в живота. Например: "Да, на този етап имам определен проблем, но имам и... всичко, което ви идва наум"- щастливо семейство, здрави деца, стабилна работа, любим съпруг (съпруга) и т.н. – това са най-ценните неща. Оставете място за положително в живота си.

Правило 4

Редът в къщата е редът в главата. Ако изчистите къщата си, това перфектно помага да изчистите мислите си. Не се страхувайте да хвърлите неща, които не са ви били нужни и няма да са ви. Не забравяйте, че хаосът в къщата се отразява на мислите ви.

МЪДРИ СЪВЕТИ НА 99-ГОДИШНА УЧИТЕЛКА ПО ЙОГА

Правило 5

Солта има способността да абсорбира дори отрицателната енергия, насочена към вас. Вземете вана с морска сол редовно, защото тя ще поеме целия негатив, който е около вас. Говорете с водата, помолете я да измие вашите скърби и разочарования.

Правило 6

Сложете в дома си с различни талисмани, които носят късмет и просперитет. Това могат да бъдат ръчно изработени неща, различни сувенири, красиви цветя. Повярвайте ни, енергията на вашия дом ще ви благодари и ще се почувствате много по-удобно, което означава, че по-лесно ще се справите с текущите дела.

АМУЛЕТЪТ, КОЙТО ЩЕ ВИ ДОНЕСЕ КЪСМЕТ СПОРЕД ЗОДИЯТА

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Най-лошият махмурлук е този на душата. Мешаш различни чувства в големи дози и накрая повръщаш апатия.

Луис Карол

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама