Твоят личен хороскоп за първия есенен ден


Твоят личен хороскоп за първия есенен ден

Есента е вече тук и се надяваме да бъде топла, изпълнена с обич и изненади. Първият ден от новия сезон носи много късмет със себе си и трябва да се възползваме от него. Ето какво да очаквате днес, а от нас - хубав ден!

Дневен хороскоп за Овен

Днес ще искате прекалено много от живота, а той има пределни възможности. Желанията ни са едно, а  възможностите съвсем друго. Бъдете по-скромни, за да не паднете от двата стола, на които искате да седите.

Дневен хороскоп за Телец

Може да ви преследва усещане за трети човек във връзката ви. Между двама обаче никога няма място за трети. Това не води до нищо добро. Ако не може да се справите двамата, продължете напред сами.

Дневен хороскоп за Близнаци

Днес това, което няма да ви достига е времето. Изключете звука на телефона и го вдигайте освен ако не ви звънят децата или някой, за който сте сигурен, че има нужда. В противен случай ще изпуснете важни срокове

Дневен хороскоп за Рак

Днес, още от сутринта, може да ви обземе чувство на безпомощност. Точно него трябва да изгоните, тъй като нещата няма да се получат с тази „помощ“. Започнете да правите каквото трябва, пък докъдето стигнете. На края на деня ще бъдете приятно изненадани.

Дневен хороскоп за Лъв

Днес не е ден за излизане от границите. Дори да сте убедени, че имате пълното право за това. Колкото и да сте убедени в неправотатата на дадена забрана, сега не е моментът да я нарушавате. Последиците за вас ще са сериозни. Първото убедете останалите, че наистина има нужда от промяна.

Дневен хороскоп за Дева

Днес си подгответе една камара работа, защото ще сте напълно в състояние да се справите с всичко. При това не просто, за да отбиете номера, а по блестящ начин и с обещаващи резултати. Заложете на първата част от деня, за втората оставете рутинната работа.

Дневен хороскоп за Везни

Днес ще имате дар слово и желание за шеги. Последното обаче може да премине границите на приятния хумор и рискува да премине в сарказъм и ирония. Не го позволявайте, може да нараните важен за вас човек.

Дневен хороскоп за Скорпион

Днес е ден, в който съвсем спокойно може да се позовете на интуицията си. Понякога водещата роля на разума трябва да бъде намалена, особено когато става въпрос за чувства и затова как се чувствате в дадена ситуация. Не позволявайте да ви мачкат.

Дневен хороскоп за Стрелец

Днес ще бъдете просто невъзмутими. Който каквото и да ви каже верният отговор ще дойде светкавично и на място. Това е денят, в който ще си изясните много неща, така че питайте смело.

Дневен хороскоп за Козирог

Днес не е добре да мълчите ако нещо не ви харесва. Естествено, добре е да ползвате по-дипломатичен изказ, вие знаете как. Събеседникът ви усети сериозността на думите ви. Дори да не са ви послушали вашето устно заявление ще ви бъде от полза на един по-късен етап.

Дневен хороскоп за Водолей

Днес е много важно да потърсите онези от приятелите ви, които могат да повдигнат настроението ви. Няма да сте в състояние сами да се измъкнете от лошите мисли и сивите тонове, в които виждате всичко наоколо. Естествено и вие трябва да имате желание да ви се помогне.

Дневен хороскоп за Риби

Днес е ден за разговори. Някои от тях за важните неща от живота, другите ще са – приятно бъбрене с приятелки. Каквито и да са имате нужда да се изговорите. Не се страхувайте да изкажете мечтите си на глас.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Ако винаги се опитваш да бъдеш нормален, никога няма да разбереш колко невероятен можеш да си.

Мая Анджелоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама