Вдъхновяващи цитати на Джулия Робъртс


Вдъхновяващи цитати на Джулия Робъртс
Снимка: Getty Images/Guliver

Може да опишем актрисата Джулия Робърст само с една единствена дума - УСМИВКА! Ето и някои от най-прекрасните цитати на чаровната 48-годишна звезда.

"Не че едно време беше лесно, но на днешните кандидатки за слава им е много по-трудно. Трудно се пробива в наши дни. Бизнесът се напълни с кофти хора, а някога не беше така."

"Не че едно време беше лесно, но на днешните кандидатки за слава им е много по-трудно. Трудно се пробива в наши дни. Бизнесът се напълни с кофти хора, а някога не беше така."

"Когато пред мен е избора между норма и безумие, аз избирам безумието."

"Разбираш, че е любов, когато желаеш другият да е щастлив, независимо дали ти самият си част от това щастие."

"Тайната за успеха е да обичаш това, което правиш."

"Счита се, че известноста е подобно заболяване на проказата. Изведнъж осъзнаваш, че не можеш да се показваш пред хората, да ходиш на обичайните места и въобще да правиш това, с което си свикнал. Но ако ти плюеш на това, и продължаваш да правиш това, което си свикнал, ти постепенно ще разбереш, че съвсем не е задължително да принасяш в жертва своята свобода."

"Правя изборите в живота си, доверявайки се на инстинктите си. Всеки път, когато не съм се вслушвала в инстинктите си, съм съжалявала."

"За съжаление, при децата е характерно да винят себе си за грешките на родителите."

"Всички в някакъв момент сме били наранени. Да простиш на себе си и на другия е начинът да продължиш напред."

"Ако си на мивката и миеш чиниите, мий чиниите. Не се тревожи за нищо друго... Забравяме да се наслаждаваме на обикновените неща от деня. Забравяме да виждаме красотата, скрита в ежедневието."

"Всички ние имаме различни чувства и мисля, че ... нашите определения за любовта, брака и честта се променят с възрастта, когато научаваме повече, когато се познаваме по-добре. Това е един вечно променящ се урок."

"Ако обичате някого, по-добре не спирате да му го признаете, защото после може да бъде твърде късно."

"Тъжно е, че обществото, в което живеем, е толкова изпълнено със страх, толкова деформирано, че не позволява на жените да се видят и харесат такива, каквито ще ги направят годините и възрастта."

"Колкото повече остарявам, толкова повече разбирам, че животът е крехък. Мисля, че това е добра причина да ставам от леглото с радост всеки ден."

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Старостта не е място за глезени момиченца.

Бети Дейвис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама