Вдъхновяващи цитати на Сандра Бълок


Вдъхновяващи цитати на Сандра Бълок
Снимка: Getty Images/Guliver

Сандра Бълок е една от най-земните холивудски звезди. 51-годишната актриса странни от скандалите и пази личния си живот далеч от медиите. 

Сандра е майка на две осиновени дечица и е щастливо обвързана с фотографа Брайън Рендъл. 

Тя е сред любимките ни, затова решихме да споделим с вас някои от най-вдъхновяващите й цитати за любовта, кариерата и живота.

"Всичко се случва така, както Вселената иска да се случи... В нея всичко е балансирано. Тя никога не ти дава нещо, което е твърде голямо за теб."

"Щом веднъж се научиш на казваш "Не“, поемаш контрол над живота си."

"Важното е да си щастлив – ако искаш, стани обущар или отиди да живееш с козите. Просто искам хората да приемат, че има много начини да изживееш живота си. А не само този, който те виждат."

"Когато се влюбваш, остави се на чувството. Без значение дали сърцето ти ще бъде разбито, или не. Това ще те направи по-добър човек."

"В живота на всеки се случват тежки моменти, болезнени моменти, моменти, които разбиват сърцето ти. Но между тези моменти са другите - моментите, в които си наистина щастлив. Заради тях си струва да минеш през всичко. Заради тях си струва да живееш."

"За мен най-красиви са хората, които не се опитват да бъдат красиви... За мен истинската красота не се отмива под душа в края на деня. Тя е нещо, което продължава да е там, преди да си легнеш и все още е там, когато се събудиш. Казват, че това е вътрешната красота. И тя е наистина такава."

"Не обичам да говоря за личния си живот. Научих се, че колкото по-малко споделяш за връзката си, толкова повече тя укрепва. Просто има неща, за които не трябва да говориш."

"Не можеш да разбереш колко много се променя животът ти, когато имаш дете,... докато детето не стане част от живота ти."

"Дали възрастта има значение? Времето няма значение за истинските неща. Защо тогава възрастта да има?"

"Опитах се да намеря думата, която изразява най-пълно това, което искам да бъда в живота. „Смел“ е тази дума. Това е единственото, което искам от себе си."


 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Когато ти се даде възможност да бъдеш прав или добър, избери да бъдеш добър.

"Чудо"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама