Вдъхновяващи цитати на София Лорен


Вдъхновяващи цитати на София Лорен
Снимка: Getty Images/Guliver

Италианската актриса София Лорен е символ на красота, елегантност и чар. Силна жена, от която може да научим много за киното и живота. Ето някои от най-запомнящите се цитати на 78-годишната звезда.

"Да успяваш в трудна професия изисква предимно вяра в самия себе си. Това обяснява защо хора с посредствен талант и мощен вътрешен заряд изпреварват други с велик талант."

"За да бъдеш секс символ – трябва да си родена като такъв. Никога не се превръщаш в такъв. Ако го имаш заложено в себе си, ще го имаш дори когато станеш на 100 години."

"Грешките са част от цената, която хората плащат, за да живеят пълноценен живот."

"Красотата не е физическа. Тя е израз на твоята вътрешна хармония."

"След всичките тези години все още продължавам да опознавам себе си. Много по-добре е да изследваш живота и да правиш грешки, отколкото да играеш на сигурно. Грешките са част от цената, която плащаме, за да живеем пълноценен живот."

"Всичко, което виждате, дължа на спагетите."

"Сексът е като да си измиеш лицето – нещо, което правиш, защото така трябва. Сексът без любов е абсолютно нелеп. Той трябва да дойде, след като любовта се появи и никога не трябва да я предшества."

"Смятам, че сексапилът идва отвътре. Това е нещо, което е в човек, без значение какво правите с гърдите си, бедрата или устните."

"Ако никога не сте плакали, очите ви не могат да са красиви."

"Жена ,твърдо убедена в своята красота,ще съумее да убеди в това и всички останали."

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Вчера е история, утре е загадка, а днешния ден е дар. И всеки нов ден крие нов дар.

"Кунг фу Панда"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама