Вдъхновяващото! Момиче болно от рак рекламира кoзметика


Вдъхновяващото! Момиче болно от рак рекламира кoзметика

13-годишно момиче болно от рак, което стана YouTube звезда благодарение на нейните вдъхновяващи видео уроци по грим, стана почетно лице на CoverGirl.

Модният гигант пусна кампания, в която участва смелата и борбена Талия Джой Кастелано.

Американската тийнейджърка, която развила интересна си към гримирането преди шест години, когато била диагностицирана с невробластомата, е привлякла повече от 14 милиона зрители във видео блога си.

Това лято Талия разкри, че е болна също от левкемия. Макар че казва, че шансовете й за оцеляване са много малки, тя ще продължи да публикува видео клипове си "за толкова дълго, колкото мога".

Въпреки мъчителната диагноза, Талия е изпълнена с позитивизъм и е пример за много болни хора по цял свят, които са депресирани и не виждат надежда.

"Никое дете на заслужава такива ужасни страдания, но не мога да отрека, че ракът ми донесе и доста позитиви. Непрестанно успявам да вдъхновя толкова много хора и да правя онова, което най-много харесвам."

Талия е диагностицирана за първи път с четвърти стадий на невробластом, тумор, който се развива от нервната тъкан при бебета и деца, на Деня на Св. Валентин (14 февруари) през 2007 г.

"Ти не си мислиш: "О, Боже, ще умра". А по-скоро: "Ще си изгубя косата, ще стана кльощава, няма да мога да ям, да ходя на училище, да се виждам с приятели си.""

Талия каза преди време, че популярните й видео уроци по гримиране са били вдъхновени от нежеланието й да носи перуки.

"Не харесвам перуки. Когато ги нося, все едно не съм аз. От самото начало на моето заболяване исках да не прикривам нито една негова следа."

"Когато си слагам грим, сякаш мога да подчертая тези черти в себе си, които харесвам. Мисля си, че по този начин, когато някой ме погледне, ще види грима ми, а не обръснатата ми глава. Просто се опитвам да накарам младите момичета, възрастни, всички... да се чувствам красиви, използвайки грим."

Определено CoverGirl не са сгрешили, че са избрали това младо и невероятно смело и вдъхновяващо момиче да рекламира продуктите им.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Един имаше, който ме разплакваше. Обичах го, повече от всички, които ме разсмиваха..

Елиф Шафак, "Любов"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама